Entre novembre i desembre d’aquest passat 2014 hem gestionat 7 preestrenes. Això permet tancar l’any havent gestionat 30 preestrenes a través dels canals propis del Cinema (Twitter, Facebook) i d’altres comptant amb la col·laboració de mitjans de comunicació com Europa FM, Cadena 100, Flaix FM, FlaixBac, Radio Marca, RAC105, Onda Cero, etc… o clubs com Rakk4u, TresC o Super3.

Novembre i desembre de preestrenes estrenes

Entre les últimes fites, Dinàmic Comunicació ha donat difusió a través de les xarxes socials de la Marató especial d’ “El Hobbit”, on amb un mateix tíquet s’ha pogut veure el passat 16 de desembre la primera i segona entrega d’ “El Hobbit”, juntament amb la preestrena d’ “El Hobbit: la batalla de los cinco ejércitos”. Les 2 sales disposades per a la sessió especial es van exhaurir. Per tal d’amenitzar la ‘llarga’ vetllada es va comptar amb la col·laboració de la Societat Tolkien Catalunya, que va instal·lar als cinemes Full HD una exposició d’objectes de la pel·lícula, sent l’única mostra d’aquestes característiques a tot el país.

 

Per la resta, aquests darrers 2 mesos hem estat voncalnt-nos amb les de  : Matar al mensajero”, Alexander y el día terrible, horrible, espantoso y horroroso, ¿Dios mío, pero qué te hemos hecho?, Big Hero 6 i Musarañas, juntament amb una acció especial amb gestió de concursos per a la preestrena de Doraemon: Stand by me“.

Un any d’infart amb més de 30 preestrenes

I si repassem l’any, ens quedem amb la coordinació de diverses preestrenes: Hércules: el origen de la leyendaLego: la películaTransformers 4Guardianes de la Galaxia“. Molt espectacular va ser la d’ “Into the Storm”, on es va coordinar una acció per tal d’instal·lar una màquina que reproduïa els efectes d’un huracà dintre d’una cabina tancada. El fet que fós una instalació única a l’estat espanyol  va ajudar a aconseguir una important repercussió mediàtica.

Aquestes són algunes de les accions que Dinàmic Comunicació, juntament amb la coordinació del màrqueting online, gestió de xarxes socials, generació de continguts i contactes fluïds amb els mitjans de comunicació per incrementar la presència de marca, elabora per als cines Full HD que, amb 28 sales, s’han convertit en només 4 anys en el multisala més gran de l’Estat i també en el que més ingressos genera.