El nostre dia a dia (blog)

Dia a dia

Estàs veient I més i més (varis)

Pots sel·leccionar què vols veure just a sota

Vídeo 360º de producte, impactant i al vostre abast

Això és el que us presentem avui. Un vídeo que mostra el producte en tot el seu esplendor, en destaca els punts forts i reté al públic el temps suficient per comunicar tot allò esencial que li volem transmetre sobre el producte. Un increment d’opcions de diferenciar-nos de la competència i de dirigir potencials clients cap al nostre terreny. 

Llegeix més

Vídeos, vídeos i vídeos pel 2022

La fotografia i el vídeo estàn essent un dels plats forts d’aquest 2022. A l’evidència de que el vídeo és el format del nostre temps amb un gran ratio de consum se suma que les xarxes socials i la necessitat de les marques de tenir un Story telling. Això ja va impulsar diversos projectes en aquest sentit a principis d’any.

Llegeix més

Estrenem nova imatge i nova pàgina web del Festival MUSiCVEU

El Festival Música i Veu a Vilafranca del Penedès va creixent any rere any en públic, ambició i tamany del projecte i enguany arriba a la IV edició. En les darreres tres anys, el Festival ha aplegat un total de 3.500 persones de públic, que ha pogut gaudir dels concerts en un espai tan emblemàtic com l’Auditori Forum Berger Balaguer.

Llegeix més

Mig any creixent amb Craft Barcelona

Craft Barcelona és un dels projectes que tenim entre mans i que ens fa molta il·lusió. Des d’un bon principi el Jordi, propietari d’aquesta cerveseria artesana tan especial, ens va transmetre la seva idea i concepte de negoci: un local molt genuí, per reunir-se amb els amics i prendre una bona cervesa artesana

Llegeix més

Idees, creació de material audiovisual i difusió

Si una cosa tenim clara a Dinàmic Comunicació és que cada client és únic i especial, i per tant mereix sempre la nostra màxima atenció en tot moment. Ens agrada ser proactius i no només complaure les demandes del client, sinó també oferir les nostres pròpies idees que puguin ajudar al seu negoci.

Llegeix més

Dinàmic posa la seva experiència al servei d’un crowdfunding solidari de la UE Santboiana

A Dinàmic Comunicació tenim anys d’experiència en una llarga llista d’accions de màrqueting i comunicació, entre els quals destaca la creació de webs d’alta complexitat i d’èxit contrastat. Aquesta experiència converteix als nostres serveis en un referent i garantia de professionalitat per a qualsevol client o projecte, i resulta un valor afegit més que destacable.

Llegeix més

Estrenamos colaboración con Mar de Somnis (2)

A partir d’aquest mes de setembre Dinàmic Comunicació serà l’agència que portarà les comunicacions i el disseny de Mar de Somnis, una associació per a persones afectades d’epilèpsia. Des Dinàmic Comunicació ens hem posat mans a l’obra per ajudar-los a que puguin complir amb tots els seus objectius i així donar a conèixer la seva tasca.

Llegeix més

Projecció cultural i mediàtica per Avgvstvs Forvm

AVGVSTUS FORVM és un celler del Penedès ubicat en un emplaçament privilegiat on s’elaboren uns magnífics vins i sobretot, i per això són reconeguts arreu del món, vinagres premium de fins a 25 anys de solera. Tenen un producte sensacional i un equip humà meravellós que els han posicionat magníficament al mercat tant nacional com, sobretot, internacional.

Llegeix més

Bona nota per la XXVI edició del festival de Blues

El XXVI Festival de Blues de Cerdanyola va tancar aquesta edició el 18 d’Octubre d’enguany amb un balanç molt positiu a nivell tots els nivells. La valoració del públic ha estat molt alta, l’assistència ha crescut i tot plegat fa que la ciutat d’ompli d’esdeveniments culturals, molts d’ells gratuïts.

Llegeix més

Excel·lent Nit solidària al Liceu per als infants del Raval

El passat 8 de Setembre al Liceu vàrem tenir el privilegi de treballar per al Sopar Solidari per als Infants del Raval a càrrec de 4 estrelles Michelin : Carles Abellan, Albert Adrià, Nandu Jubany (al capdavant de la coordinació de tot el menú) i Carles Gaig. Els 35.000 euros de recaptació seran donats a l’associació benèfica http://www.casaldelsinfants.org/cat/ per a que pugui seguir amb la seva valuosa funció social.

Llegeix més

Experts internacionals expliquen a Barcelona com, quan i què mesurar a Internet en el marc dels SocialDay

El nostre equip està essent l’encarregat de la gestió de premsa de l’event a Barcelona. Gestió de mitjans, notes de premsa, convidar a periodistes a la sessió oberta que servirà per presentar la jornada, etc…
SocialDay, esdeveniments adreçats a professionals de marqueting online en format d’experiència única per a cada assistent, arriba a Barcelona el proper 8 de maig.

Llegeix més
Loading