El nostre dia a dia (blog)

Dia a dia

Estàs veient Totes les entrades

Pots sel·leccionar què vols veure just a sota

Panell de control de campanyes de Mayla Pharma

Mayla Pharma s’incorpora com a client a la cartera de Dinàmic. Per a les promocions de productes a les farmàcies, s’han creat unes landings per als professionals farmacèutics, una per cada campanya. Amb un panell de control programat a mida pel seguiment.

Llegeix més

The Best Cinemas, propostes per al futur del cinema

Dur els Cines FULL al primer lloc d’Espanya. Explicat en un document de gairebé 300 planes i més de 20 annexes com es va aconseguir i tot i com es pot evolucionar el que va crear per a fer front al major repte de la història del cinema: les plataformes d’streaming que ens duen a la pantalla de casa nostra fins les darreres estrenes.

Llegeix més

Web BastionCraft

Web BastionCraft Inaugurem la web de BastionCraft, una empresa dirigida al mercat internacional per a assessorament, securització, arquitectura de sistemes Cloud i IA de darrera generació. Una empresa puntera i en un exponencial...

Llegeix més

El preu de les webs, recomanacions per una inversió amb retorn real

Quan vaig crear la primera empresa de creació de Webs basades en CMS (gestor de continguts) era l’any 2003. Com a anècdota diré que cap dels CMS actuals existia (Wordpress, Joomla, Drupal), treballàvem amb Mambo (precursor de Joomla), i que havíem de fer pedagogia de les virtuts d’aquest model que avui dia és imprescindible: va ser divertit.

Llegeix més

Deixarà de funcionar la teva web? 2 coses a tenir en compte

La seguretat no és un tema nou. L’aparició dels primers PC va venir acompanyada dels primers virus. Gairebé eren divertits i tot. Els primers que van aparèixer com el virus pong o el falling letters que entraven per un disquet (5,25” o 3,5”) infectat. Des d’aleshores hem viscut amb anti-virus i anti-malware que infecten els ordinadors i altres dispositius. I a les webs què passa?

Llegeix més
Loading