El nostre equip està essent l’encarregat de la gestió de premsa de l’event a Barcelona. Gestió de mitjans, notes de premsa, convidar a periodistes a la sessió oberta que servirà per presentar la jornada, etc…

SocialDay, esdeveniments adreçats a professionals de marqueting online en format d’experiència única per a cada assistent, arriba a Barcelona el proper 8 de maig. En un escenari tan emblemàtic com el Mobile World Center de la ciutat comtal, els principals professionals i CEO‘s  d’start-ups importants aportaran la seva experiència professional aplicada a les mètriques 2.0 i l’analítica online per planificar i optimizar els resultats de les nostres accions 2.0. Dinàmic Comunicació hi col·labora donant difusió i gestionant entrevistes amb els principals organitzadors, Fede Cosentino i Jose Rodríguez.

 

Entre els ponents que hi participaran es troben start-ups com Alianzo, Pirendo, SocialBro, Tweet Binder, Web Positer i Territorio Creativo. També hi seran representants d’agències digitals com Havas Media, Carat, Contrapunto, Territorio Creativo i Proximity.

Tots els que esteu interessats a participar de la jornada, encara hi sou a temps en aquest link i amb aquest codi, tindreu un 5% de descompte en l’adquisició d’entrades: SMD5Q080515.