El Festival Música i Veu a Vilafranca del Penedès va creixent any rere any en públic, ambició i tamany del projecte i enguany arriba a la IV edició. En les darreres tres anys, el Festival ha aplegat un total de 3.500 persones de públic, que ha pogut gaudir dels concerts en un espai tan emblemàtic com l’Auditori Forum Berger Balaguer.

Per a moltes raons el Festival representa una proposta cultural molt especial i única en el territori, on a més d’una programació musical d’alt nivell aporta un alt valor afegit: el Festival ha incorporat el vessant solidari  i a més ofereix experiències com el Meet&Greet al final de cada concert, on artistes i públic es troben per fer una xerrada amb una copa de cava i un tast de catànies entremig. Des d’un bon inici, a Dinàmic Comunicació hem vist el potencial i ens ha encantat el projecte que volem ajudar a fer créixer i consolidar-se més enllà del territori del Penedès.

 

Difusió 2.0

El festival va néixer sota el paraigua de la Fundació Pinnae, on segueix vinculat, però creiem que era important crear un segell propi del festival que remarqués aquesta identitat tan particular. En la seva IV edició, hem estrenat una nova imatge, incloent-hi el nou logotip i la renovació del nom, remarcant la marca del Festival amb un posicionament i projecció de la seva particular identitat.

La idea pel logotip neix de la unió de diversos conceptes, un d’ells és el vincle del Festival amb el territori, la ciutat de Vilafranca del Penedès i la cultura, que es tradueix amb el conjunt de cercles que recorden a un gotim de raïm. El color verd és pel vincle amb la Fundació Pinnae i amb la incorporació dels altres colors i la nova tipografia, ofereix un aire de frescor i dinamisme a la imatge. El logotip també inclou el canvi de nom que passa a dir-se Festival MUSiCVEU, fent el joc de paraules amb les lletres majúscules.

Còpia de Logo 3 vectorial web gran 2

Per primer any el Festival també compta amb una pàgina web pròpia on poder veure la programació, comprar entrades i estar al dia de l’actualitat en el seu bloc. La dinamització del canal de facebook @Musicveu amb sorteigs d’entrades, o la creació d’una llista de Spotify on es poden escoltar els artistes del Festival, reforcen la presència del MUSiCVEU a les xarxes socials arribant cada dia a un públic més ampli i divers que abraci tot el teixit social del territori. En els darrers anys el festival ha tingut un impacte, través de la pàgina web, de més de 95.000 usuaris d’abast i més que creixerem aquest any…!

A més del disseny de la nova imatge i de la comunicació 2.0, tampoc podíem deixar de banda la comunicació off-line i la relació amb els mitjans de comunicació. L’objectiu enguany era arribar a més audiència més enllà de la comarca del Penedès. Amb les notes de premsa i llista d’emailings hem arribat a més de 90.000 subscriptors i publicacions en els principals diaris on-line d’àmbit local i general.