Tàctica es una empresa d’anàlisi estudis de mercats per a guiar l’estratègia empresarial de petites i grans marques com SEAT, Ajuntament de Barcelona, Gallina Blanca, FCBarcelona, Sanitas, etc…

Necessitàven una nova imatge fresca, neta i sense l’excés de literatura de l’anterior web. Sumant a la nostra assesoria Online, la direcció de Tàctica tenia molt clara l’estructura de missatges i de comunicació del seu site així que hem “dibuixat” exactament allò que tenien al cap, alineat perfectament amb el públic objectiu visitant de la seva web.

El resultat és una web molt clara, molt neta i completament flexible tant a nivell d’actualització (està en continua ampliació;, ara per exemple estem treballant el Blog) com a nivell de dispositius (plenament responsive) com a nivell d’incoporar nous canals d’informació (Twitter i Linkedin).

Realització de vídeo

A més de l’explicació “textual” i visual (imatges) que proporciona el mitjà web, en Cris Domingo (gerent) tenia molt clares unes “escenes” ón representar què era Tàctica, què feien i en què es diferenciava. És per aquest motiu que ens vàrem posar mans a la obra a dur a terme 2 vídeos. Havien de ser molt curts, transmetre uns valors i no suposar una obra faraònica. El resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos.