Si una cosa tenim clara a Dinàmic Comunicació és que cada client és únic i especial, i per tant mereix sempre la nostra màxima atenció en tot moment. Ens agrada ser proactius i no només complaure les demandes del client, sinó també oferir les nostres pròpies idees que puguin ajudar al seu negoci. El millor exemple d’això és l’última campanya que hem fet amb un dels nostres clients de capçalera: MyIdeal-IT, una empresa de Barcelona que ha realitzat una important feina de I+D per solucionar els problemes més típics i empipadors que ens trobem al comprar dispositius tals com tablets, ordinadors i mòbils.

La idea que vam proposar a l’equip de MyIdeal-IT va tenir molt a veure amb el seu àmbit de negoci, el de la tecnologia i el món empresarial. Farts de les clàssiques targetes de visita, que s’arruguen i se n’han de portar desenes a sobre, des de Dinàmic vam proposar l’elaboració d’una única targeta de plàstic dur que incorporés codis QR i tecnologia NFC. D’aquesta manera, només cal passar-hi un smartphone per sobre per tal que totes les dades de contacte de la targeta (nom, número de telèfon, direcció correu electrònic…) s’hi importin. Així, amb una única targeta es pot donar el nostre contacte a tantes persones com es vulgui.

Des de MyIdeal-IT van trobar fantàstica la idea i en breus es va convertir en una realitat, com es pot apreciar a la fotografia que acompanya aquest article. Un cop completat aquest pas, va començar la feina de comunicació. Per tal d’explicar el nou funcionament d’aquestes targetes 2.0, vam decidir que la millor forma era amb un breu vídeo. Per aquest motiu vam gravar un document audiovisual explicatiu clar i concís que resum els punts clau del producte i en mostra el funcionament.

 

 

Un cop gravat i editat, vam pujar el vídeo a les plataformes pertinents i va començar la fase final de comunicació i difusió. En aquest aspecte, vam fer una acurada promoció a través de xarxes socials varies, vam enviar una nota de premsa a la nostra àmplia base de dades de mitjans de comunicació i periodistes i, per últim, vam contactar amb bloguers especialitzats en tecnología i negocis per tal que dediquessin un espai del seu blog a parlar de les innovadores targetes de visita 2.0 de MyIdeal-IT.

Aquest es tracta d’un gran exemple del treball 360 que oferim a Dinàmic Comunicació: proposem idees, les fem realitat i, finalment, les comuniquem i difonem amb eficàcia.