A mitjans de juliol hem obert el nou lloc web de Cellers Avgvtvs Forvm , amb una imatge totalment renovada i innovadora.

La imatge és l’estrella de la nova web. El nou disseny d’estructura senzilla, busca una navegación àgil, un accés més ràpid i directe als continguts i està especialment pensada per adaptar-se als diferents dispositius mòbils : portàtils , tablets i mòbils .

Cinc models diferents de visites enoturístiques

enoturismo00

Un portal que, a més d’afavorir la interactuació amb l’usuari, també facilita la informació sobre els vins , els seus terrers , la seva filosofia com a celler i la política d’enoturisme. En aquest sentit , el celler amplia la tipologia de visites per adaptar-se a les necessitats dels usuaris , i poden optar a cinc models diferents : la visita guiada clàssica, la visita amb l’enòleg , la visita guiada amb el viticultor , la qual contempla una degustació amb els vins de Avgvstvs acompanyada de formatges i , finalment, una visita amb aperitiu a la Sala Entrevinyes .

Comparteix la teva recepta

recetas00

La web pretén convertir-se en un aparador didàctic per a la utilització dels vinagres en diferents plats com arrossos, vinagretes , reduccions i marisc, entre d’altres, fomentant que els professionals i els usuaris de productes Forvm puguin pujar les seves receptes en línia i fer-les arribar als més de 34 països on es distribueixen els vinagres gourmet.

Els nostres productes

productos00

Amb el nou disseny es poden veure més clarament les fitxes i les descripcions dels diferents productes als quals es dediquen , categoritzant els vins i separant dels vinagres, producte al qual es dóna molt d’èmfasi amb la possibilitat de veure possibles receptes o compartint una .

Des Cellers Avgvstvs també s’ha volgut posar èmfasi en la distribució internacional de Cellers Avgvstvs Forvm i contactar directament amb l’importador , per això s’ha creat la secció ” Export ” dins de ” Contacte”.