Web the best cinemas

Pere Sallent és un empresari de Cinema de 3era generació familiar. Va començar amb el cinema dels seus pares, Cines El Punt Vallès (ja desaparegut), va seguir amb Cines El punt Alzira i va culminar la seva obra creant un somni de cinema : Cines FULL del centre Splau.

A Dinàmic, Cines FULL és un dels projectes més importants en els que hem participat. Duiem tot el màrqueting i la comunicació, tota, sota de direcció directa del gerent, en Sallent. Van ser 7 anys en els que, amb el nostre granet de sorra, els Cines FULL es van convertir en els cines n1 d’Espanya. Per davant de grans cadenes que tots coneixem.

I tot i que això és ja història, després de la compra de tots els cinemes per part de grans grups, queda al nostre expertise la gestió d’aquest enorme projecte i tot el que vam aprendre.

Actualment en Pere Sallent, ha alliberat totes les patents i ha explicat en un document de gairebé 300 planes i més de 20 annexes com es va aconseguir i tot i com es pot evolucionar el que va crear per a fer front al major repte de la història del cinema: les plataformes d’streaming que ens duen a la pantalla de casa nostra fins les darreres estrenes. Un anàlisi tècnic d’un dels majors experts a nivell mundial de gestió de multisales.

I evidentment arribem al cap del carrer, a la realització de la plana web The Best Cinemas ón es pot descarregar lliurement tot el que us hem explicat. A més, s’acompanya d’una campanya de linkedin per a la seva difusió al target adequat.