A la primera pel·lícula de la saga de Bourne, “El mite de Bourne”, el protagonista, interpretat per Matt Damon, fa un resum del que és Google en poques paraules: està a punt de fer tirotejat en una estació de tren de Berlín i des de la central de la CIA estableixen tot tipus de obstacles per a que Bourne pugui ser vist. Però finalment, el protagonista aconsegueix escapar (menys mal).

En aquest punt, i en cas de que el treball que plantegem amb Studio Glass, la col·laboració de Dinàmic Comunicació es centra en donar visibilitat,  en proposar accions a una empresa dins d’un sector molt especialitzat. El objectiu és clar:  si et veuen, et contracten, i si et contracten, hi ha moltes possibilitats de que et contractin altre cop (a diferència de la pel·lícula, que tenien un altre objectiu).

Studio Glass és una empresa de personalització de vidre. Les empreses del sector cerveser,  vitivinícola i de espirituosos tenen la necessitat de implantar els seus dissenys en ampolles o copes especials. Studio Glass disposa de les tècniques per a que aquests dissenys puguin aplicar-se de la millor manera possible en un envàs i que aquest impacti sobre el consumidor final. D’aquesta manera, Studio Grlass, converteix el envàs de la marca en la seva millor promoció de MKT.

Però com donar a conèixer Studio Glass. On donar-lo a conèixer. Quines accions posar en pràctica, quina planificació establir i, sobretot, què dir sobre Studio Glass sense arribar a repetir els mateixos arguments. De quina manera es creen espais eficients per a contactar amb els clients i que les accions siguin sostingudes i adaptades a cada mitjà. Quin criteri establir per a generar confiança i interès cap al usuari. Com aportar contingut intel·ligent per a que l’usuari final no se senti acusat ni envaït.

Aparición en premsa de Studioglass

Dinàmic Comunicació ha pogut establir una comunicació transversal que no només s’ha pogut realitzar en les xarxes socials, sino que s’ha vist reflectida en estratègies col·laboratives amb clients, en accions institucionals, en recerca de prescriptors adequats al producte i accions amb mitjans.

Tot això, ha generat una sèrie de actuacions que ens ha permès aplicar un MKT de continguts especial. Amb textos d’acord a cada mitjà, ens ha permès retroalimentar els diferents suports. 

Amb tot això, Google se’n adona de la presència de Studio Glass. Sap que existeix, perquè es mou. Els mitjans comencen a preguntar-se perquè l’envàs d’un producte és MKT i pensen en nous reportatges de tendències per als seus especials.

I nosaltres ens sentim orgullosos de haver portat el projecte de principi a final.