Studio Glass, un dels principals proveeïdors de les empreses d’alimentació i begudes per a la personalització del vidre, farà una gran trobada de professionals del sector, premsa especialitzada i representants d’empreses per donar a conèixer la seva nova ubicació al carrer Còrsega de Barcelona, un local que es converteix en showroom dels productes d’Studio Glass. Dinàmic Comunicació ha estat l’empresa seleccionada per portar les comunicacions externes d’aquest esdeveniment i el contacte amb la premsa.

Studio Glass és fruit de l’experiència i la concentració de competències en les tècniques de personalització del vidre i la ceràmica, amb una política de certificació que aporta el reconeixement de la feina ben feta en tots els seus processos. Studio Glass està present en el món de l’alimentació gourmet i begudes, principalment, i el seu objectiu és reforçar la imatge dels productes, per afegir valor a la marca. Es treballa, principalment, les ampolles, tot i que s’han convertit en referència en el mercat per al llençament de nous productes, sense limitació de producció.

En l’àrea de la cristalleria publicitària, Studio Glass realitzen projectes adhoc, operant en promocions de PLV, on pack, manipulació, packaging personalitzat, emmagatzematge i distribució, treballant la serigrafia, la tampografia o la calcomania.

Algunes de les marques per als quals han treballat són Beefeater, Malibú, Havana Club, Guiness, San Miguel, Bacardí o Corona.

Studio Glass és la distribuiddora des de 2005 dels productes Ritzenhoff per a Espanya i Portugal.