Estem pletòrics, satisfets i amb l’eufòria resultant de la feina ben feta i les fecilitacions de públic, periodistes, enòlegs i els propis elaboradors dels Cellers. El més important i el que marca l’èxit de la convocatòria és que la gent s’ho va passar bé, així de fàcil i contundent

L’event, celebrat el passat 5 de Juny de 2014, va comptar amb més 100 assistents i amb una nutrida representació de periodistes de diferents mitjans com ElPeriódico, rtvvilafranca.com, revistayoung.cat, Mar Galván (vinetur.com entre altres), Rodrigo Mestre (cartavariada.com entre altres), Vadevi, cupatges.cat , Revista Cuina, revistavinosyrestaurantes.com , etc… sumillers de primer nivell com Juan Muñoz (www.sommelier-masterclass.com) o Sergi Figueras (Bar à Vins Moritz), representants de les empreses col•laboradores LestBonus, Bar à Vins Moritz i, evidentment, l’equip al complert de Dinàmic Comunicació.

Podriem extendre’ns sobre l’èxit de participació, de ressò mediàtic, de valoració dels elaboradors, d’acompliment d’objectius, etc… però ens quedem amb els comentaris d’ànim i felicitació que ens vàren fer elaboradors, empresaris, clients, amics i col•legues. Aquí us deixem un collage del fotocall d’entrada i el timeline de Twitter del hashtag #speedtasting (gràcies Revista Young per pensar-hi) ón es recullen alguns dels tweets.

 

 El nostre sincer agraïment a tots els que d’una forma o altra vàreu participar assistint, ajudant a muntar-ho o simplement animar-nos a tirar endavant això amb els vostres comentaris. Gràcies a tots per ajudar a convertir-ho en un èxit. Especial menció vull fer del nostre equip de Dinàmic, sense l’esforç del qual això no hagués estat possible: felicitats a totes/s, sou uns cracks.

Equip humà Dinàmic Comunicació Barcelona

Jaume Quer