So envolvent. Màxima experiència cinematogràfica. Cinema premium a preu d’entrada normal. Exclusivitat. I tot això, a Barcelona. Els cines Full, la multisala més gran d’Espanya, ha conseguit un objectiu: esdevenir el cinema amb més sales Dolby Atmos del món. Per a Dinàmic Comunicació és un repte continu comunicar sobre els cines i una satisfacció sense pausa.

Amb 11 sales, de 28 en total, els cines Full ofereixen l’oportunitat d’experimentar aquest so premium, sense haver de pagar preu premium. I tota aquesta acció ha estat possible perquè la visió comercial, de gestió i de comunicació que hi ha darrera dels cinemes, està aconseguint els seus fruits: Ser els millors cines, oferir la màxima oferta disponible al mercat i tener un preu raonable i atraure públic perquè les marques s’interessin pels cines -unes sales que no s’ubiquen al centre de Barcelona, sinó Cornellà-. 

Aquest acord amb Dolby, perquè els cines Full del Centre Comercial Splau es converteixin en el multisala amb més projecció de pel·lícules en Dolby Atmos, ens ha fet pensar molt… de com es va iniciar la col·laboració amb els cines fa un una mica més de cinc anys, fins ara. I ens ha agafat calfreds i al mateix temps ens fa sentir uns privilegiats.

Per això, Dinàmic Comunicació donaria la volta al titular d’aquest blog i enlloc de titular “Què significa tenir  els cines amb més sales Dolby Atmos del món?”, hauríem de dir “Què significa per a Dinàmic Comunicació tenir els cines amb més sales Dolby Atmos del món?”. La resposta és fàcil: poder aplicar polítiques de comunicació pluridisiciplinars que han funcionat i estan funcionant als cines, adaptar-les als nostres clients i respondre a les necessitats de cadascun d’ells. Si voleu saber més sobre com funcionem, quines polítiques fem i com podem ajudar-vos a comunicar més, no dubteu en consultar-nos.