El valor de Dinàmic és l’experiència de 20 anys (sí, hem creat “Empreses de serveis Internet” des del 2003) dels socis al món digital. Això és una virtut perquè podem tenir una visió global i oferir estratègies i assessorament als clients… però alhora fa difícil d’explicar què fem.

Fem AdWords? fem desenvolupament web? fem securització? fem petites landings? fem email marketing? gestionem servidors? fem programació d’alt nivell? fem apps? fem vídeos? fem fotografia? … realment fem gairebé de tot per a la presència digital, la captació de clients i el màrqueting online, sempre al servei del que necessita el client.

Això sí, si en quelcom no som “dels millors”, ho direm i recomanarem alguna empresa.

 

Com a exemple, i aquí ens despullem, no fem control de xarxes locals o instal·lacions a casa del client. Et proposem coordinació amb el vostre informàtic o us recomanem alguna empresa que us ho faci.

Pero seguim amb l’Striptease de l’empresa i anem a veure realment…

Quins serveis vam facturar més al 2022

O dit d’una altra manera, a què ens dediquem amb les dades a la mà. El rànquing:

  1. Outsourcing (20% de la facturació).Això vol dir que tenim uns clients fixes que externalitzen tot el relacionat amb màrqueting digital en nosaltres, Són paquets d’hores o quotes mensuals constants. Ens demanen “de tot”. Pujar contingut a plataformes (p.e. youtube, ISSUU, …), gestió de diferents webs (des de servidor fins a continguts, passant pel manteniment), desenvolupament de sites i microsites, programació a mida (p.e. passarel·la de pagament), creació de contingut (des de newsletters a vídeos), etc… Podeu veure el model a l’article Outsourcing, direcció de màrqueting i comunicació externalitzada
  2. Desenvolupament web (15% de la facturació)Fem moltes webs, cert és que cada cop més s’amortitzen a bastants anys i es renoven poc. En tot cas es reformen o amplien. També és cert que fem webs duradores. No en veieu massa al nostre portofli? Això és perquè recorren a nosaltres empreses de Xarxes, Disseny, Productores, etc… i no firmem les webs com a Dinàmic. Però en fem, moltes, de tots tamanys.
  3. Foto i vídeo (15% de la facturació).No estem parlant d’anar a fer unes fotos o uns vídeos. De fet passa que molts clients tenen la seva productora jove que els fa vídeos i fotografia “de batalla”. Però quan necessiten un vídeo que funcioni, ben fet, que pot ser difícil de gestionar (per la qualitat final o els costos), que ha de mostrar un concepte complex, etc… la gent diu “Dinàmic m’entendrà i ser segur que sortirà bé”. No vídeos baratos, tampoc cars. Som capaços de contenir els costos i adaptar-nos però sense fer miracles reventant preus. La qualitat té un cost. Exemple, Vídeos, vídeos i vídeos aquest 2022 o Vídeo de producte amb gir 360º
  4. Ampliació o reparació webs no fetes per nosaltres (12% de la facturació)Hi ha un vici al fer una web: no es manté. Es preveu una inversió per fer-la però cap partida per mantenir-la al dia. També és cert que moltes agències de desenvolupament web (sobretot creades per dissenyadors) saben fer bones webs però NO preveure la seva ampliació o anar més enllà. Per exemple, demanar un eCommerce a un dissenyador (sense un analista expert de negoci eCommerce i un programador senior) és obtenir un sistema molt limitat (com a mínim). Aquí és ón el nostre equip és fort. Quan s’encalla un projecte, quan falla una web, quan hi ha problemes de seguretat, … el boca orella funciona i ens truca un nou client “m’ha dit tal persona que vosaltres m’ho podeu arreglar / fer”. Efectivament.
  5. Servidors, seguretat i hosting (8% de la facturació). Des de la primera empresa al 2003 hem tingut clar que controlar el. hosting és imprescindible. Tant per rendiment, com per actuar ràpid, com per tenir el control total. I per tant oferim des de hosting de qualitat fins a servidors dedicats. Controlant tot l’alt nivell que això requereix. Podeu veure el darrer artcile parlant de la seguretat web “Deixarà de funcionar la teva web? 2 coses a tenir en compte” i allà podeu accedir a la resta d’articles.
  6. SEM, Adwords i companyia (8% de la facturació).Fer publicitat a internet és clau i funciona. Només has d’invertir realment sabent que obtenir un possible client et costa X (des d’1 € fins a 150€). Aquí tu decideixes si et surt a compte o no en funció del cost de captació… però funcionar funciona. Podeu veure l’article “Inversió en Adwords , com mesurar l’èxit de les campanye
  7. Programació a mida (6% de la facturació).Des de passarel·les de pagament fins a mapes interactius, passant per coses tant estranyes com aplicació de nova semàntica de WordPress (p.e. jerarquies de continguts o cercadors complexes). Si no saps què és, no ho necessites 🙂 És tant fàcil com pensar en nosaltres quan demanis que la teva web tingui “tal” o “qual” i no t’entenguin, no t’ho sàpiguen fer o et posin massa problemes.
  8. Email marketing i automatització de marketing (5% de la facturació).La dada és enganyosa. Quan fem un projecte complex o treballem en Outsourcing, sempre, sempre hi ha email marketing perquè captar, gestionar o fidelitzar (crosselling o upselling) és crucial per monetitzar. Aquí en parlem una mica “Què és la Conversió i com els Call to Action ens hi ajuden
  9. AltresAquí entra de tot i suposa el 12% de la facturació

grafica

I amb això ens responem a nosaltres mateixos què fem (el que demanda el mercat) i us ho podem explicar 🙂

En parlem? Recordeu que una visita per a parlar no té cost i que sempre enriqueix a les dues parts, encara que no en surti cap encàrrec. Truca’ns ara i ens veiem.