Qalidès incrementa el nombre d’associats amb la incorporació del celler Mas Candí. Amb aquesta adhesió, Qalidès suma ja tretze cellers que comparteixen la filosofia del respecte a la vinya, el raïm i el seu entorn. Mas Candí és la unió de 4 joves viticultors que elaboren els seus vins a partir de varietats autòctones i sense la utilització d’adobs químics ni pesticides.
La junta de Qalidès va aprovar la seva incorporació per unanimitat en la assemblea ordinària celebrada el passat 25 d’octubre. Mas Candí és el celler més jove dels que formen part de Qalidès, tot i que els seus vins ja són reconeguts arreu del país. Dinàmic Comunicació porta las comunicacions tant externes com internes de Qalidès.
 

 

Impulsar els vins de terrer

Una de les principals propostes que va presentat la candidatura de Mireia Torres era donar a conèixer l’associació a nivell institucional, per animar els cellers a sumar-se al projecte de Qalidès com a valor per impulsar els vins de ‘terrer’ de Qalidès. En aquest sentit, la incorporació de Mas Candí respon a aquesta filosofia i esperem incorporar-ne d’altres.

La propera assemblea de Qalidès, el proper de gener de 2014 serà el primer acte institucional on hi participarà oficialment el nou membre.

 

Història de Mas Candí

El Celler Mas Candí està situat a Les Gunyoles d’Avinyonet, a les portes del Parc Natural del Massís del Garraf. Fruit de les seves inquietuds, a l’any 2006, neix de la unió de joves viticultors, per tal d’elaborar els vins de les vinyes que durant generacions havien treballat les seves famílies. La filosofia que els guia és el màxim respecte a la vinya, el raïm i el seu entorn; elaborant vins que reflecteixin al màxim el caràcter de la zona.

Entre els vins més destacats de Mas Candí cal mencionar, Mas Candí QX (Quatre Xarel·los), Mas Candí OVELLA NEGRA (Garnatxa Blanca), Mas Candí LES FORQUES i Mas Candí Sòl + Sol.

 

Què és Qalidès

Qalidès, terrers del Penedès, es va fundar l’any 2004 amb l’objectiu d’agrupar diferents cellers "interessats a mostrar un Penedès preocupat per conservar un conreu de la vinya respectuós amb l’entorn i el paisatge i en posicionar els seus vins de finca entre els millors del món".

Ara ja són 13 els cellers que en formen: Can Feixes, Albet i Noya, Mas Comtal, Jean Leon, Gramona, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig –Sabaté i Coca, Finca Viladellops, Pardas i Mas Candí.