Events culturals i de societat, edicions especials i repercussió mediàtica per a un gran celler que ja fa uns mesos va decidir pujar al nostre estimat grup de clients.

AVGVSTUS FORVM és un celler del Penedès ubicat en un emplaçament privilegiat on s’elaboren uns magnífics vins i sobretot, i per això són reconeguts arreu del món, vinagres premium de fins a 25 anys de solera. Tenen un producte sensacional i un equip humà meravellós que els han posicionat magníficament al mercat tant nacional com, sobretot, internacional.

Ara ja fa aproximadament 6 mesos, van demanar-nos suport per a les tasques de RRPP, premsa i accions especials per donar a conèixer els seus productes. La primera tasca va ser extraure valors i característiques positives per transmetre i no ha estat difícil: la seva ubicació – en un corredor d’entrada al Penedès des del mediterrani -, la qualitat del seu producte – gràcies al terrer, la saviesa, la innovació… -, la història – ubicats a la Via Augusta -, innovació i singularitat – a través de les microvinificacions -, l’obertura a mercats joves – amb el look -, etc…

Els resultats són palpables i conviden a seguir treballant i evolucionant:

 

Vinculació amb events culturals i de societat

san-sebastian-10okEls vins dels Cellers Avgvstvs Forvm han estat presents a la inauguració del Festival de Blues de Cerdanyola, a les sessions d’Òpera i Concerts dels CinesFULL (Centre Splau) i també a la presentació de premsa d’ “El Cine amb més sales Dolby Atmos del Món” i, entre altres, al Festival de Cine de Sant Sebastià de la mà de la pel·lícula “Un dia perfecte per volar” amb una edició especial del vi amb una etiqueta commemorativa que es va exposar uns dies amb el cartell als Cines Verdi de Barcelona. Totes les accions de vincle amb el film ha estat gràcies a la col·laboració amb l‘agència WAW que ha promocionat meravellosament la pel·lícula.

Als events ens encarreguem d’assegurar la correcta presència tant d’imatge (p.e. rollup), de servei (persona professional servint, mantells, copes, temperatura vi…), de logística (enviaments, recepció de material, …) i altres aspectes organitzatius i de protocol. Pensem que una acció ben negociada però mal aplicada pot ser fins i tot contraproduent; així que aquest “mimar els detalls” és crucial.

Repercussió mediàtica

expansionSMALLEntrevistes de ràdio a Cadena SerA vivir que son 2 días” (2M oients) i Onda CeroLa ciutat d’Albert Lesan“. Aparicions a Mundo Vino, Wine Tour, Cupatges, Blog Francàs, Expansión i La Vanguardia entre altres i està previst la seva aparició en especials que encara no podem confirmar.

Tot això com a resultat de la difusió en premsa de packs de producte, els valors dels Cellers Avgvstvs Forvm accions, noves fórmules com les microvinificacions, noves línies de producte com vins per a sector més lúdic com el Look, etc…

… i seguim

I estem en moltes coses més de les que no em podem dir res: són secretes, de moment. Un plaer treballar amb ells i esperem que per molts anys.