Política de privacitat

Aquesta declaració de privadesa es va actualitzar per última vegada el 10 de juny de 2024 i s'aplica als ciutadans i residents permanents legals de l'Espai Econòmic Europeu i Suïssa.

En aquesta declaració de privadesa, expliquem què fem amb les dades que obtenim sobre vostè a través de https://dinamiccomunicacio.com. Us recomanem que llegiu atentament aquesta declaració. En el nostre tractament complim amb els requisits de la legislació de privadesa. Això vol dir, entre altres coses, que:

 • indiquem clarament les finalitats per a les quals tractem les dades personals. Ho fem mitjançant aquesta Declaració de privadesa;
 • pretenem limitar la nostra recollida de dades personals només a les dades personals necessàries per a finalitats legítimes;
 • primer demanem el vostre consentiment explícit per tractar les vostres dades personals en els casos que requereixin el vostre consentiment;
 • prenem les mesures de seguretat adequades per protegir les vostres dades personals i també ho exigim a les parts que tracten dades personals en nom nostre;
 • respectem el teu dret a accedir a les teves dades personals o a fer-les corregir o suprimir, a petició teva.

Si teniu cap pregunta o voleu saber exactament quines dades conservem de vosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

1. Finalitat, dades i període de conservació

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand)

2. Cookies

El nostre lloc web utilitza cookies. Per obtenir més informació sobre les galetes, consulteu la nostra Política de galetes

3. Disclosure practices

Revelem informació personal si la llei o una ordre judicial ens ho exigeixen, en resposta a una agència d'aplicació de la llei, en la mesura que ho permeten altres disposicions de la llei, per proporcionar informació o per a una investigació sobre una qüestió relacionada amb la seguretat pública.

Si el nostre lloc web o organització s'adquireix, ven o participa en una fusió o adquisició, les vostres dades es poden revelar als nostres assessors i a qualsevol comprador potencial i es transmetran als nous propietaris.

Hem celebrat un Acord de tractament de dades amb Google.

La inclusió d'adreces IP completes està bloquejada per nosaltres.

4. Seguretat

Estem compromesos amb la seguretat de les dades personals. Prenem les mesures de seguretat adequades per limitar l'abús i l'accés no autoritzat a les dades personals. Això garanteix que només les persones necessàries tinguin accés a les vostres dades, que l'accés a les dades estigui protegit i que les nostres mesures de seguretat es revisen periòdicament.

5. Llocs web de tercers

Aquesta declaració de privadesa no s'aplica als llocs web de tercers connectats mitjançant enllaços al nostre lloc web. No podem garantir que aquests tercers gestionen les vostres dades personals d'una manera fiable o segura. Us recomanem que llegiu les declaracions de privadesa d'aquests llocs web abans de fer ús d'aquests llocs web.

6. Esmenes a aquesta declaració de privadesa

Ens reservem el dret de fer esmenes a aquesta declaració de privadesa. Es recomana que consulteu aquesta declaració de privadesa periòdicament per tal d'estar al corrent de qualsevol canvi. A més, us informarem activament sempre que sigui possible.

7. Accés i modificació de les teves dades

Si teniu cap pregunta o voleu saber quines dades personals tenim sobre vosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Pots contactar amb nosaltres utilitzant la informació següent. Teniu els següents drets:

 • Teniu dret a saber per què es necessiten les vostres dades personals, què hi passarà i quant de temps es conservaran.
 • Dret d'accés: tens dret a accedir a les teves dades personals que coneixem.
 • Dret de rectificació: té dret a complementar, corregir, suprimir o bloquejar les seves dades personals sempre que ho desitgi.
 • Si ens doneu el vostre consentiment per tractar les vostres dades, teniu dret a revocar aquest consentiment i a que se suprimeixin les vostres dades personals.
 • Dret a cedir les seves dades: té dret a sol·licitar totes les seves dades personals al responsable del tractament i transferir-les íntegrament a un altre responsable.
 • Dret d'oposició: podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades. Complim amb això, llevat que hi hagi motius justificats per al tractament.

Si us plau, assegureu-vos d'indicar sempre clarament qui sou, de manera que puguem estar segurs que no modifiquem ni eliminem cap dada de la persona equivocada.

8. Presentació d'una queixa

Si no està satisfet amb la forma en què tractem (una queixa sobre) el tractament de les seves dades personals, té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades.

9. Detalls de contacte

DINÀMIC COMUNICACIÓ - Brands on air 2013 S.L.
c/ Sol 62, 08201, Sabadell
Espanya
Website: https://dinamiccomunicacio.com
Email: info@dinamiccomunicacio.com
Número de telèfon: +34 93 150 49 89

10. Sol·licituds de dades

Per a les sol·licituds presentades amb més freqüència, també us oferim la possibilitat d'utilitzar el nostre formulari de sol·licitud de dades

×