Acabem de llançar la campanya de MyIdeal-IT, una empresa de Barcelona que ha realitzat una important feina de I+D per solucionar els problemes que els propis socis patien en les seves carns al comprar dispositus tals com tablets, ordinadors i mòbils.

Els principals problemes tècnics d’un usuari exigent són:

  • La seguretat: el robatori o pèrdua d’un iPad, iPhone, S7 o portàtil suposa un important problema de seguretat per les dades que contenen. L’accés indesitjat o les informacions que es revelen en el moment més inoportú també suposa una preocupació.
  • Autonomia: haver de buscar un endoll a restaurants o aeroports és una preocupació important, així com portar 4 carregadors diferents.
  • Rendiment: malgrat comprar models d’alta gamma, en 2-3-4 anys comença a anar lent i a funcionar malament.
  • Connectivitat: falta de senyal, inseguretat en les xarxes wifi, sincronia entre dispositius, etc.
  • Gràcies a la neteja, securització i optimització dels dispositius s’acaba amb els últims tres problemes, coneguts com 3 things everyone hates.

Per a un professional d’alt nivell, algú que viatja o un directiu són problemes que afecten al dia a dia: la privacitat, la legalitat, l’autonomia, el “always connected“… MyIdeal-IT els hi ofereix poder centrar-se en els objectius que aquests professionals es fixen dia a dia obtenint el màxim resultat en totes les àrees, despreocupant-se de problemes o riscos amb les seves eines de treball.

La cirereta del pastís: personalització premium

Javier Herrero myideal it Hotel NH Calderon bcnEl target al que ens dirigim és un públic de necessitates elevades i amb una alte necessitat de diferenciació. Al final, que un director de I+D -al que dotarem d’extrema seguretat, rendiment i autonomia- vagi amb un ordinador estàndar “per fora” era un punt dèbil del producte. És un públic premium, que sol cuidar la seva imatge i que vol projectar tranquilitat i solvència als seus clients.

Així que l’I+D es va extendre a artistes i artesans que poden desmuntar els dispositius i afegir aerogragia (pintat manual), autèntica pell, fibra de carboni i fins i tots metalls nobles (or, platí…) i pedres precioses entre altres materials. Amb això s’aconsegueix una personalització total i una mostra amb quins equips treballa el professional, donant una immillarobale imatge.

Aquest valor afegit el convertiex en un argument guanyador, molts cops l’únic argument, en mercats com el rus, l’asiàtic o l’àrab.

 

Concepte “All Included”

Tot això ho ofereixen bé com compra clàssica o bé en règim de Renting amb quotas mensuals desgrabables amb tot inclòs: llicències, suport, assegurança, dispositius…

 

La nostra feina en màrqueting i comunicació

La nostra feina inicial en el projecte es centra en com definir els seus valors de forma adequada per cada mitjà. Així les nostres funcions han estat:

I ara ens trobem immersos en la campanya de mitjans. I seguim. El producte ho val i gràcies a tot el què hem exposat ja compten amb clients en 10 països, afegint-ne més cada setmana.

 

A la foto Javier Herrero – CEO de MyIdeal-IT, preses en el Hotel Calderón 5* NH Collection Barcelona

bodegon dispositivos myidealit