Estem en plena preparació del “III SIMPOSIO EMPRESARIAL INTERNACIONAL FUNSEAM: MERCADOS Y SOSTENIBILIDAD PARA UN SECTOR ENERGÉTICO COMPETITIVO“. Tenint en compte que es tracta d’un Simposi ja consolidat – 3era edició enguany-, amb ponents de primer nivell internacional, amb la presència dels responsables de les principals energètiques espanyoles (i líders mundials del sector) i que està confirmada l’assistència del Ministre d’Industria, Energia i Turisme Jose Manuel Soria us podeu imaginar que tenim tots els recursos al 200% d’intensitat.

La plana de control de descàrregues de material

Dins aquest marc sembla com fora de lloc parlar d’un desenvolupament d’una plana de control de descàrregues per al material de les ponències per a l’esmentat congrés. Però és que en realitat, el nostre dia a dia també es composa d’aquests petits encàrrecs. I val la pena destacar-ne el desenvolupament i parlar-ne perquè als nostres clients no sempre se’ls acut que tots aquests desenvolupaments estàn al seu abast.

 

Es pot donar una presència i funcionalitats excelents a un preu molt competitiu (estem parlant de l’ordre de 300€) quan ens expresen una necessitat i nosaltres ens encarreguem de tot: concepció, anàlisi d’alternatives, decisió, disseny, programació, proves i entrega.

La concepció és senzilla, en realitat són 3 pantalles però s’ha d’atendre a molts detalls i a la seguretat (no s’ho pot descarregar tothom). Per exemple, cal validar els codis, assegurar-ne només 2 usos, permetre una descàrrega automàtica (aprofitant per fer impactes de missatges rellevants), tancar la sessió davant de diferents situacions, avisar de errors, etc…