Craft Barcelona és un dels projectes que tenim entre mans i que ens fa molta il·lusió. Des d’un bon principi el Jordi, propietari d’aquesta cerveseria artesana tan especial, ens va transmetre la seva idea i concepte de negoci: un local molt genuí, per reunir-se amb els amics i prendre una bona cervesa artesana i gaudir amb les tapes i el menjar, on a més un espai molt destacat del local es destina a espectacles, música en directe, shows humorístics, xerrades, presentacions, veure partits de futbol… En definitiva, un local on sempre passen coses i amb una programació cultural i d’oci que no s’atura mai.

El repte per a Dinàmic Comunicació era transmetre i comunicar les ganes i energia que el Jordi posa en el seu local perquè el Craft Barcelona pugi un esglaó i es converteixi en un local de referència en el mateix centre de Barcelona.

 

Per transmetre aquest dinamisme amb una oferta cultural tan eclèctica i extensa, vam apostar per una planificació de comunicació multicanal. En les xarxes socials, i en concret a Facebook, apostem perquè els seguidors de la pàgina passin a l’acció, participant en concursos, apuntant-se a esdeveniments, pujant fotografies i vídeos… Així hem aconseguit a més d’11.000 seguidors a la pàgina de Facebook, creant una autèntica comunitat.

Un altre dels pilars bàsics és la relació amb els mitjans de comunicació. L’objectiu era fer arribar tota la gran varietat d’oferta cultural que ofereix el local perquè sigui atractiva als mitjans, tant els especialitzats com a la premsa en general. Després de mig any podem afirmar que Craft Barcelona s’ha fet un forat en les agendes culturals de la ciutat de Barcelona i a més ha aparegut en diversos mitjans digitals i de premsa escrita, recomanant les seves activitats.

Tots els que coneixen al Jordi ja saben que és una persona sempre inquieta amb noves idees, inquietuds i grans plans de futur pel seu local. A Dinàmic Comunicació això ens planteja nous reptes contínuament i ens agrada! De moment ja podem avançar que la seva pròxima línia de treball se centrarà en la pàgina web del local i el seu contingut… Una eina clau que per a nosaltres és essencial per comunicar.