El proper 27 de gener tindrà lloc el II Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM d’Innovació i Sostenibilitat Energètica. Es tracta de la segona cita entre empreses relacionades amb l’energia i subministrament, després de la realitzada el passat gener de 2013, en l’àmbit de la sostenibilitat energètica i l’ambiental. Dinàmic Comunicació ha estat l’empresa seleccionada per portar l’estratègia de difusió del simposi i del contacte amb la premsa, i també dissenyarà i crearà els diferents suports que s’utilitzaran durant l’esdeveniment.

El II Simposi es composarà d’un acte inaugural, a càrrec de Rafael Villaseca, president del Club de l’Energia; i de tres taules de treball: Projectes Innovadors en Desenvolupament, Proveïdors tecnològics, proveïdors financers i Projectes d’Innovació tecnològica a Llatinoamèrica.

El II Simposi de FUNSEAM, es desenvoluparà al gener de 2014 en dues sessions: el 27 el II Simposi Empresarial Internacional Funseam, Innovació i Sostenibilitat energética i 28 de gener l’acadèmic Symposium R&D on Energy (Càtedra FUNSEAM).

El I Simposi sobre Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit de la Sostenibilitat Energètica i Ambiental va tenir com a epíleg la publicació d’un llibre, a la venda des d’aquesta mes d’octubre, que ha estat supervisat per María Teresa Costa, directora de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica i expresidenta de Comissió Nacional de l’Energia, conjuntament amb Rodrigo Ramírez-Pisco, director de FUNSEAM.