Després de mesos de feina avui s’inaugura un dels projectes més ambiciosos i innovadors en els que hem participat recentment. 

Funseam és una Fundació que desenvolupa i difón activitats en l’àrea de la Sostenibilitat Energètica i Ambiental

 

En línia amb els seus objectius s’ha proposat estudiar i comunicar l’estat de la RSC en temes de Sostenibilitat Energètica de les empreses Espanyoles respecte a la resta d’emrpeses del sector, així com difondre les bones pràctiques que desenvolupen en aquest marc.

 

Per a valorar i analitzar l’estat de les accions es basen en, de moment, els premis i rànkings obtinguts de 4 dels indicadors de primer nivell Internacional com són Sustainability Yearbook, CDP Global 500 Climate Change Report, Global 100 i Newsweek Green Rank.

Els resultats es mostren per any, sector i indicador utilitzant taules, informes anuals (fets per Funseam) i gràfiques dinàmiques. En total 4 informes anuals, més de 100 gràfiques interactives, 40 taules resum…i molt més. També es mostren de forma transversal per empresa, obtenint una fitxa de cadascuna ón es mostra l’evolució al llarg dels anys i les bones pràctiques més actuals. 

Com a aportació de valor a la societat en general, i les empreses com a part d’ella, s’ofereix una avançada eina d’anàlisi que permet definir els paràmetres (importància d’indicadors i anys) per tal d’obtenir una valoració dels premis i rànkings obtinguts i oferir un resultat de lectura fàcil.

Aquesta eina pot ser extremadament útil en un moment en que les dades econòmiques no són significatives pels inversors i s’han de tenir en compte altres paràmetres com per exemple el que aquí es tracta : la RSC en temes de Sostenibilitat Energètica. 

Per part nostra ha estat un plaer treballar amb el capacitadíssim equip humà de Funseam i un gran aprenentatge. Alhora estem encantats d’haver assolit el que ha estat un gran repte tant a nivell conceptual, com a nivell d’anàlisi, com a nivell tècnic. 

Podeu la plataforma des de la web: http://observatorio.funseam.com