Un parell de mesos hem estat immersos en el desenvolupament de la pàgina web de StudioGlass i el resultat ha estat enormement gratificant. Podeu veure-ho vosaltres mateixos a  www.studioglass.es

Les necessitats de comunicació de l’empresa eren un repte, ja que, tot i que treballar en la decoració de ampolles de vidre per a packaging, PLV, màrketing., etc…, el producte que resulta de la seva activitat es destina a 3 públics molt diferents: retail (Ritzenhoff Design), ampolles i envasos (departaments de packaging) i Copes i Gots (per a accions de màrketing).

Així doncs, hem hagut d’interioritzar diferents formes de presentar els seus productes / serveis, buscar la millor forma de comunicar les seves virtuts i, a la mateixa vegada, definir la necessitat sobre disposar d’àrees de comunicació a la web de la activitat de l’empresa.

Tot això, transmetent el caràcter i la vocació que té la empresa de valor afegit i alienar-se amb el objectiu i l’essència del producte. Parlant clar, no podia semblar una web d’un fabricant, de una empresa industrial pura i dura, ja que això fa diferència amb la competència.

Una empresa amb projecció internacional molt inspirada en totes les disciplines de l’art

Studio Glass és fruit d’una experiència, coneixements i concentració de competències i tècniques de personalització del vidre i la ceràmica per a les empreses de begudes des de fa ja quasi vint anys.

La innovació constant de tècniques junt amb una creativitat dinàmica, ens permet promoure tant la creació de nous productes com les personalitzacions més originals i adaptades als requeriments del client.