Cada vegada més coneguda en tot el món per els milions d’usuaris, Foursquare ha siguit la mare de la geolocalizació entesa com a eina social y comercial. Diem comercial perquè a més a més de les funcions socials que ofereix aquesta entretinguda eina, ha suposat una nova forma de relació entre negoci i client, permetent, entre altres coses, valorar als usuaris més fidels i compensar-los per això, potenciant el compromís amb la marca o l’empresa, és a dir, fidelitzant-los.  

Es pot dir que Foursquare entesa en la seva essència, en la que competeix per les ‘alcaldies’, completar ‘badges’ i aconseguir més punts setmanals que ningú, ha desembocat  en una potent eina de fidelització del client, no només amb compensacions per tantes visites, consumicions o fotografies compartides, per posar algún exemple, sino pel feedback que els ‘check-ins’ reporten al negoci, amb valioses dades sobre els clients que els visiten i permetent exposar-los una oferta molt més personalitzada.  

Fins ara aconseguir nous clients resultava una feina fruit de ostentoses campanyes publicitàries i grans despeses per als negocis, però aquesta senzilla aplicació posa a disposicó de les empreses una nova manera de millorar la experiència del usuari. Per a més informació, 

Blog: Hablemosdelonuestro

Autor: @BorjaMoracho