El passat 8 de Setembre al Liceu vàrem tenir el privilegi de treballar per al Sopar Solidari per als Infants del Raval a càrrec de 4 estrelles Michelin : Carles Abellan, Albert Adrià, Nandu Jubany (al capdavant de la coordinació de tot el menú) i Carles Gaig. Els 35.000 euros de recaptació seran donats a l’associació benèfica http://www.casaldelsinfants.org/cat/ per a que pugui seguir amb la seva valuosa funció social.

L’event va ser un gran èxit de venda, participació, recaptació i valoració dels assistents a tots els nivells. Diem a tots els nivells perquè els assistents vàrem poder gaudir d’una experiència gastronòmica de primer nivell, de posar el granet de sorra per a una bona causa. Per al nostre equip, a nivell professional, vàrem tenir el privilegi de poder veure el Liceu per dins des d’una perspectiva completament diferent i aportar el nostre expertise a un projecte tant engrescador.

 

DSC03235

nivell professional va ser un privilegi per nosaltres, Dinàmic Comunicació, poder participar i aportar el nostre granet de sorra. L’organització va començar mesos abans però l’execució va començar el mateix dia de l’acte quan l’equip de Dinàmic va entrar a primera hora del matí al Liceu. Va ser, gastronomia a càrrec dels 4 monstres de la cuina a part, una magnífica i enriquidora col·laboració entre Letsbonus (venda i coordinació), Casal dels Infants del Raval (donacions i coordinació), el Liceu (infraestructura, control d’accés de professionals i espai) i Dinàmic Comunicació (premsa, preparació prèvia i suport al control d’entrada).

Com dèiem, per nosaltres va ser una verdadera meravella poder moure’ns lliurement per dins del Liceu, veure com es muntaven les taules i s’organitzava el sopar – nos ens cansarem de repetir que els 4 cuiners són professionals IMPRESIONANTS -, ajudar a muntar-ho tot i conforme arribava la premsa (TVs 8tv, rtve, matins de tv3, ràdio, diaris, …) anar-los atenent a tots i buscant el moment o la persona més adequada per a cada periodista segons els seus requeriments. Aquí és on es veia que a més d’excelents cuiners són uns professionals 360º que saben organitzar, cuinar, dirigir, fer RRPP i atendre a la premsa sense preparar-se ni immutar-se, d’una forma insultantment natural. A més, vàrem elaborar i enviar les notes de premsa corresponents amb el que la feina es va allargar bastant més enllà de la clausura de l’acte.

DSC03146 DSC03175 DSC03196

Les nostres felicitacions a tots els professionals amb els que vàrem coincidir ja que tot va anar perfecte, sobretot tenint en compte el nombre d’empreses que coincidíem i la complexitat inherent a un acte amb 400 persones en un emplaçament no pensat per a l’ús que li vàrem donar.

Insistim: un plaer treballar a aquest nivell i mà a mà amb els professionals amb que que vàrem coincidir.

DSC03228