A partir d’aquest mes de setembre Dinàmic Comunicació serà l’agència que portarà les comunicacions i el disseny de Mar de Somnis, una associació per a persones afectades d’epilèpsia.

Dinàmic Comunicació treballarà en el disseny, la web, creació de l’agenda d’activitats i la comunicació externa per fer que Mar de Somnis arribi a més persones i que les persones amb epilèpsia donen la cara i tinguin suport.

L’associació Mar de Somnis (MDS) és una entitat sense ànim de lucre que es constitueix legalment al gener del 2012, dedicada a l’organització d’activitats de lleure per a nens, nenes i joves amb epilèpsia i altres malalties neurològiques.

MDS neix de la mà de l’Epilepsy Foundation of Northern Califòrnia (EFNC), una organització que centra els seus esforços en afrontar els reptes de l’epilèpsia des de 1953, i que ofereix suport a les més de 140.000 persones que conviuen amb l’epilèpsia en Estats Units .

Des de la seva constitució al gener de 2012, Mar de Somnis han treballat dur per constituir-se en un element d’utilitat per a les vides de les persones afectades per l’epilèpsia. Posen molta voluntat i una gran il·lusió en tot el que fan, però per aconseguir èxits concrets cal tenir una visió clara i uns propòsits definits.

Els seus objectius principals són els següents:

  • Afavorir un major coneixement de l’epilèpsia
  • Generar un espai d’oci per a nens i joves amb epilèpsia
  • Potenciar la creació d’una petita xarxa de suport familiar i professional
  • Dinamitzar campanyes de sensibilització sobre l’epilèpsia
  • Compartir experiències útils de la vida quotidiana en relació amb l’epilèpsia

Des Dinàmic Comunicació ens hem posat mans a l’obra per ajudar-los a que puguin complir amb tots els seus objectius i així donar a conèixer la seva tasca.