Gràcies a l’ampliació a 10 sales més durant el passat mes de juliol, fins a completar les 28, i a oferir la major varietat de programació cinematogràfica de Catalunya, incloent els títols més minoritaris, els cinemes Full HD s’han confirmat durant 2013 com a líders de l’exhibició cinematogràfica de Catalunya, tant de recaptació com d’espectadors, aconseguint més de 100.000 espectadors només en el mes de desembre i superant la barrera del milió d’espectadors, en el còmput total de 2013. Es confirmen com a líders de Catalunya i se sumen a la campanya ‘Dimecres al cinema’, que s’aplica des del 15 de gener fins al 15 d’abril. Aquesta iniciativa comporta ampliar els dies fidelitat que, fins ara, només eren els dijous.

Per ràtio d’ocupació, els Full HD són, sens dubte, els cinemes de més alta ocupació d’Espanya gràcies, segons el seu responsable, Pere Sallent, “a les millores arquitectòniques i tècniques que els fan radicalment diferents d’un cinema tradicional, i a la diversitat de pel·lícules exhibides, que ho converteixen en el multisala amb major programació de tot l’Estat”.

Amb la campanya ‘Dimecres al cinema’ els cinemes Full HD passen a tenir 2 dies a preu fidelitat: el dijous i el dimecres.

Coincidint amb les publicació d’aquestes xifres, els cinemes Full HD han recolzat la iniciativa impulsada pel Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, per incrementar l’assistència a les sales. A partir del 15 de gener, els cinemes Full HD, que ja oferien la seva oferta fidelitat a preu reduït durant els dijous, la faran efectiva també els dimecres. El preu de les totes les pel·lícules durant aquests dies serà de 4,5€ per a les emissions en 2D, i de 6,5€ en 3D.

Per a Pere Sallent, la iniciativa ‘Dimecres al cinema’, que també segueix una altra sesentena de cinemes catalans, “dóna resposta a una demanda activa de la població que li agrada el cinema i no podem obviar”. Sallent també és propietari dels cinemes El Punt de Cerdanyola, on els preus de les entrades rondaran, durant els dies de campanya, entre els 4 i els 6€.