De vegades em pregunto com pot ser que tinguem tanta sort: els projectes que ens entren ofereixen serveis atractius, amb virtuts destacables i que aporten un gran valor als seus clients… i en aquest cas també al planeta. Evidentment sempre és un repte que mereix tot el nostre esforç però comunicar el que ells, els nostres clients, ofereixen és engrescador i en fa partir amb cert avantatge.

 

En aquesta línia ja fa uns mesos que es va posar en contacte la gent d’Eco2next, una empresa que ofereix implantar mesures d’estalvi energètic (de forma destacada il•luminació LED) a comunitats de veïns i empreses sense cap inversió. I com es guanyen la vida? Doncs repartint-se amb el client l’estalvi que li proporcionen amb les esmentades mesures. Un concepte que els ha valgut premis com “Millor iniciativa empresarial de Barcelona” atorgat per l’Ajuntament de Barcelona fa 5 anys o “Segon premi a la millor iniciativa empresarial verda” atorgat pel Ministeri de Medi Ambient en fa ja 4.

Com dèiem, un privilegi i un plaer treballar amb iniciatives que ajuden tant a la societat i d’una forma tant enginyosa i innovadora.

El procés de començar el pla de comunicació

En aquest cas concret hem hagut de d’analitzar molt bé els requeriments de la seva oferta i filosofia per tal de trobar virtuts, defectes, riscos, punts de millora, targets, etc… . I sembla mentida però de les “certeses” que extreus de la primera reunió al que acabes descobrint hi ha un gran abisme. Arribar al full de ruta final (i en continua revisió) partint del moment en què el client s’asseu davant nostre i diu “d’acord, teniu un pressupost de X mensual… què fem?” requereix d’un bon esforç, metodologia i estar obert noves visions.

No podem explicar ben bé quina ha estat i és – a curt, mig i llarg termini – la nostra estratègia però sí us podem fer explicar quins seran els dos passos bàsics què atacarem quan encarem el vostre projecte de comunicació.

  • PAS 1 coneixe’ns… de veritat
  • PAS 2 i la web?

Si us pica la curiositat sobre aquests dos passos que considerem essencials podeu consultar el nostre article “Dos passos bàsics quan un client firma amb nosaltres” (en breu disponible).

Celebrem ja 6 mesos amb Eco2next fent packaging, flyers, cartells, landings, CTA amb Marketing Automation… i altres accions més específiques de les que no seria gaire correcte parlar.

Us deixem amb la part de darrera del Flyer… potser us interessa aportar el vostre grà de sorra per conservar el planeta alhora que estalvieu a la vostra comunitat de veïns o empresa. Si us interessa, visiteu el web d’Eco2Next Estalvi energètic per a Comunitats de veins i Empreses.

Esperem que siguin molts més. Benvinguts.