Portem ja uns mesos implicats en la definició i llançament de la marca d’ulleres de luxe Fat And Austin. Es tracta d’un projecte en el que tenim el plaer de dur la definició i direcció de Màrqueting.

Es tracta d’unes ulleres de luxe en les que Fat And Austin porta 3 anys treballant amb I+D, fent contactes, prototipant, homologant, creant la xarxa de producció, etc….

El projecte ja es troba en la maduració perfecte per fer un llançament internacional, prioritàriament a països asiàtics i ARE.

 

 

foro

 

El producte té unes virtuts espectaculars :

  • Fetes a mà. Una per una.
  • Partint d’un bloc d’alumini (en breu amb aleacions) es crea la ullera element per element.
  • Per tant és sostenible, reciclable i amb les bones propietats del material
  • Amb la maquinària de Gutmar (Sant Cugat), una de les empreses líders mundials en qualitat de peces
  • Disseny impactant que fa que se’t girin pel carrer, literalment.
  • Totalment personalitzables. Es pot comprar des de l’ullera amb disseny predefinit o bé demanar el grabat (una data, un disseny de logo, plànol d’una casa, fins un gós…), l’acabat (color en alumini, bany d’Or, …) o personalització extrema com incrustar-hi diamants. Una garantia d’exclusivitat.

Podeu veure la landing page per als inversors i el vídeo de les ulleres :

 

 

Explicació a part mereix ón es fan les ulleres: Gutmar, Sant Cugat. Per la seva innovació i qualitat venen a buscar-los per a peces importants la NASA, Airbus i altres.

Fa poc han fet peces claus pel primer submarí que ha arribat al fons de la Fossa de les Marianes i estan construïnt el primer submarí turístic del món.
Una garantia de qualitat.

L’empresa Fat And Austin es troba en fase de cerca d’inversors i ja hem participat en diferents fòrums i trobades d’inversors, superant tots els controls i fases. En l’actualitat ja s’estan arrencant les primeres rondes amb molt bones expectatives.

 

Què ha fet Dinàmic, en Jaume Quer concretament?

  • El més rellevant és la definició del pla de màrqueting (el 80% del pressupost total pels 3 primers anys).
  • En segón lloc jo mateix – Jaume Quer – he fet les presentacions, com a ponent principal, de la proposta d’inversió davant dels diferents fòrums.
  • I finalment el desenvolupament d’una presència digital bàsica: videos, fotos, landing, packaging, …

 

Són mesos de treball que comencem a oferir resultats i per això ens feia molta il·lusió presentar-vos-ho.

Quin és el plà a curt / mitjà plaç?

Aconseguir els inversors per projectar la marca a països asiàtics amb un plà de distribuïdors (ja iniciats contactes i acords), de influencers dels països destí, campanyes de màrqueting digital, una web amb personalitzador de primer nivell mundial, ambaixadors de la marca, patrocinis, xarxes socials, etc…

Amb la primera ronda s’espera poder començar el llançament i obtenir retorns molt ràpid per poder seguir empenyent amb més força.

Voleu participar? 🙂