A Dinàmic Comunicació tenim anys d’experiència en una llarga llista d’accions de màrqueting i comunicació, entre els quals destaca la creació de webs d’alta complexitat i d’èxit contrastat. Aquesta experiència converteix als nostres serveis en un referent i garantia de professionalitat per a qualsevol client o projecte, i resulta un valor afegit més que destacable. Sabent això, des de Dinàmic hem volgut col·laborar de forma totalment desinteressada i altruista amb un projecte que creiem que val la pena: un crowdfunding per recaptar els diners suficients perquè un jugador de la UE Santboiana pugui operar-se de la lesió de maluc que li impedeix jugar.

Marc Basalobre és un jugador de la UE Santboiana que té una lesió de maluc que li impedeix practicar el seu esport preferit. La mútua s’ha negat a cobrir l’operació per un suposat origen congènita, i per la seguretat social tampoc es pot realitzar. El cost de l’operació supera els 8.000 euros, una xifra inassumible pel Marc i els seus pares, així que la Santboiana va iniciar crowdfunding per arribar a aquesta quantitat de diners.

Davant d’aquesta situació tan delicada i desagradable pel Marc, a Dinàmic Comunicació vam decidir col·laborar amb la UE Santboiana de forma gratuïta per posar el nostre granet de sorra en aquesta iniciativa solidària. Per això hem creat una pàgina web estàtica amb tota la informació sobre el cas del Marc i com ajudar. La pàgina web conté:

  • Informació sobre l’Associació Som-Hi-Boi, associació de suport mutu entre socis i jugadors de la Santboiana.
  • Formulari de contacte per ajudar a l’associació i apuntar-se a la seva newsletter.
  • Campanya de crowdfunding pel Marc: vídeo de Youtube, enllaç a la pàgina del crowdfunding, comptador dels dies que falten per què acabi el crowdfunding.
  • Links d’entrevistes al Marc.
  • Secció de notícies aparegudes en els mitjans sobre el crowdfunding.

 

som hi boi

 

Es tracta d’una web d’interfaç simple, ja que vam decidir que era el tipus de web ideal per transmetre un missatge molt directe i específic; tot en el web va enfocat a aconseguir donacions per l’operació del Marc. L’èxit de la pàgina web ha estat absolut, ja que a falta de més de cinquanta dies per tancar el crowdfunding ja s’han recaptat més de 9.000 euros i l’operació serà una realitat gràcies a la solidaritat de tots.

Des de Dinàmic estem molt contents d’haver pogut ajudar a que el Marc pugui operar-se aquest estiu i pugui tornar a fer vida normal i jugar a rugbi, la seva passió. És bonic veure com a vegades la teva experiència professional pot ajudar a millorar la vida dels demés sense demanar res a canvi.