Dinàmic Comunicació, és la responsable la campanya  comunicació i màrqueting de la proposta “Els dilluns de Repesca” creada pels Cinemes Full HD per gaudir de pel·lícules que ja no es troben en cartellera. La campanya s’ha composat de diverses comunicacions a través de les xarxes socials, noticies al web del cinemes www.elsmillorscines.com, difusió mitjançant els blocaires especialitzats en el món cinematogràfic i també de la premsa en general. Com a annex a la campanya s’ha establert una sinèrgia amb el Centre Comercial Splau per tal de publicar a les xarxes socials  les diverses comunicacions que es facin sobre aquest nou cicle.

Des del passat dia 12 de maig, 18 sales dels cines Full HD del centre comercial Splau repescaran cada dilluns i de forma continuada pel·lícules emeses en els últims mesos i que ja no es troben en cartell, aplicant un preu fidelitat reduït de 4,5€, tant en 3D com en 2D.

 La millor oferta cinematogràfica d’Europa

La resta de les 10 sales dels cines es reservaran per les estrenes de la setmana i els títols de més èxit del moment. En total, la setmana del 12 maig, els cines Full HD van oferir prop de 100 títols en cartellera, entre films en 2D, 3D, català, castellà i subtitulats.

Entre les pel·lícules a recuperar, alguns exemples. “Serà una plaer projectar ‘La dolce vita’ i ‘La gran bellesa’ conjuntament, o bé projectar ‘Ida’. Però no centrarem la nova programació de repesca només en títols poc comercials. Per exemple, es recuperaran  en una sala les dues parts d”El Hobbit’ en 3D i 48 imatges per segon, o es tornarà a projectar ‘Avatar’ en 3D”.

Els cines Full HD de Cornellà, ubicats al Centre Comercial Splau, són el complex amb més oferta d’Espanya, amb 28 sales. Forma part d’ACEC, Àrea Catalana d’Exhibició Cinematogràfica. A nivell estatal, és el segon complex en recaptació i assistència. Va assolir més d’un milió d’espectadors el 2013, continua creixent el 2014.