El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, FIT,  s’ha presentat a Barcelona amb gran èxit de públic i mitjans convocats. Dinàmic Comunicació ha gestionat la comunicació amb la premsa, la cerca de sinèrgies amb empreses i la de patrocinis, com l’aconseguit amb l’empresa de congelats Maheso. La presentació s’ha fet a l’FNAC El Triangle de Pl. de Catalunya i ha comptat amb la presència de l’alcaldesa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Cultura, Monserrat MontielRosa Maria Soler, presidenta de Bambalina, membre de la fundació Xarxa i Joan Lorenzo, cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

El FIT Festival és un certamen internacional d’arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar. Té periodicitat biennal i se celebra a Cerdanyola del Vallès. El festival està concebut, en primer lloc, com un gran esdeveniment per la ciutat que l’acull, amb espectacles i espais d’actuació a diferents indrets i a preus molt populars i, també, gratuïts.

 

Produccions internacionals

 

Amb la mateixa importància, el FIT està pensat com un aparador d’algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantiil i juvenil més interessants del moment. El FIT Festival es celebra del 26 al 28 de setembre, i està organitzat per Bambalina i l’Ajuntament de Cerdanyola i està patrocinat per Maheso, Cerdanyola Comerç i Serveis, La Gestora Sisquella i Mongay i Maranges, i compta amb la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

La informació del FIT Festival en línia:

http://www.cerdanyola.cat/fit

https://www.facebook.com/Fitcerdanyola

https://twitter.com/Cerdanyola  etiqueta #fitfestival