Mireia Torres, nova presidenta de l’associació Qalidès, Terrers del Penedès, ha confiat l’estratègia de comunicació a Dinàmic Comunicació

 

 

Dinàmic Comunicació serà l’agència encarregada de gestionar les comunicacions, tant internes com externes de l’associació, mantenir els contactes asidus amb la premsa especialitzada i generalista així com de desenvolupar l’estatègia digital incloent la nova web.

L’objectiu de Dinàmic Comunicació és potenciar el territori i donar a conèixer Qalidès i la qualitat dels cellers que en formen parte, tant als consumidors finals como als professionales de l’hostelería i la restauració.

Els celles que formes part de Qalidès son Huguet de Can Feixes, Jean Leon, Gramona, Albet i Noya, Mas Comtal, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig, Finca Viladellops i Pardas.

 L’associació Qalidès va escollir com a nova presidenta a Mireia Torres el passat dia 1 de Febrer, després d’una renyida votació amb l’altre celler aspirant a la presidència, Gramona, per la diferència d’una única votació.