Dinàmic Comunicació s’apunta un nou èxit en l’organització d’esdeveniments al sector del vi. El II Speed Tasting Qalidès ha tornar a destacar per l’originalitat de l’experiència, mostrant els grans vins rosats i negres del Penedès.

Més de 150 persones han gaudit a la Fàbrica Moritz d’una nova manera de transmetre “l’experiència del vi” cap a un sector més jove, tot combinant la música i el dinamisme per presentar un vi en sis minuts. Les entrades per a aquest esdeveniment es van posar a la venda en exclusiva mitjançant la web de experiències LetsBonus. L’acte va comptar amb la gastronomia del xef estrella Michelin, Jordi Vilà.

Entre els assistents han figurat els elaboradors i enòlegs de cellers que formen part de Qalidès representats per Mireia Torres, i Gemma Sorigué en qualitat de directora general de vendes de LetsBonus.

També ha assistit la premsa especialitzada i de tendència i els blocaires gastronòmics més actius a les xarxes socials i es va comptar amb la presència de representants de la cultura com l’actriu de TV3 Cristina Dilla; Isabel Galobardes i Xavier Guitart, exdirectora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i president del Clúster Audiovisual català respectivament.

 

Format diferenciador

Recordant les ‘dating parties’ que són tan de moda a ciutats com Londres o Sidney, els assistents es van distribuir en 14 taules i els elaboradors van comptar amb un tiemps màxim de 6 minuts per explicar les característiques dels seus terrers. Quan la música sonava, els assistents canviaven de taula.

L’esdeveniment ha estar organizat per l’agència Dinàmic Comunicació, el web de venda d’experiències online, LetsBonus, i la Fábrica Moritz Barcelona.

Aquesta iniciativa significa un fet diferenciador en els nous models de negoci al sector del vi. El tast exprés s’ha importat des del Canadà, tot transformant els tradicionals tasts en una “activitat més lúdica i dinàmica, que convidi la gent a relacionar-se d’una manera diferent”, explica Mireia Torres.

El primer Speed Tasting va tenir lloc el passat mes de juny, amb gran èxit de públic i crítica.

Informació sobre Qalidès

Qalidès és una associació de cellers del Penedès que defensa el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i la riquesa del seu territori amb 2.500 anys d’experiència en la producció vitivinícola. Mireia Torres, actual presidenta, i els membres de l’associació, promouen una viticultura sostenible amb el medi ambient, donant a conèixer la personalitat i singularitat de vins de terrer; i difondre l’enoturisme del Penedès mitjançant experiències úniques amb productes de qualitat.

Cellers participants: Can Feixes, Albet i Noya, Mas Comtal, Jean Leon, Gramona, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig –Sabaté i Coca, Finca Viladellops, Pardas, Mas Candí i Parés Baltà.

Vins de tast:

 • Albet i Noya: La Milana 2011.
 • Avgvstvs Forvm: Avgvstvs Trajanvs 2010.
 • Can Feixes: Can Feixes Negre Tradició 2007.
 • Can Ràfols: Gran Caus Rosat 2013.
 • Castellroig Finca Sabaté i Coca: Castellroig Ull de Llebre 2011.
 • Finca Viladellops: Turó de les Abelles 2010.
 • Gramona: Gramona Primeur Rosat Ecològic 2013.
 • Jané Ventura: Jané Ventura Sumoll 2012.
 • Jean Leon: Mas Palau Merlot 2011.
 • Mas Candí: Les Forques 2010.
 • Mas Comtal: Antistiana Merlot 2012.
 • Miguel Torres: Mas La Plana 2010.
 • Pardas: Pardas Negre Franc 2010.
 • Parés Baltà: Hisenda Miret 2012 Negre.

El II Speed Tasting han comptat amb la col·laboració de Fàbrica Moritz, LetsBonus i Riedel.


LetsBonus és un web de venda online amb una selecció de plans d’oci, viatges i escapades, productes i cursos i descomptes de fins el 70%. El web s’ha convertit en una font d’inspiració per planificar l’oci local amb propostes novedoses i selectes. Aquest esdeveniment s’emmarca en la seva proposta de plans originals, que l’usuari no trobarà en altre lloc.

La Fábrica Moritz Barcelona, disposa d’una carta amb més de 400 ampolles i 40 referèncias a copes servides amb un exclusiu sistema que permet oferir, entre altres, els grans vins del món a preus assequibles i garantint la seva perfecta conservació.

Dinàmic Comunicació, organitzadora de l’esdeveniment, aplica estratègies de comunicació online i offline adaptades a les necessitats del client. Ha estat guanyadora del Premi Proyecta de màrqueting de cine per la millor estratègia d’exhibició i innovació a les xarxes socials portada a terme als cines Full HD del centre comercial Splau, el multisala més gran d’Espanya i des de l’estiu, els primers d’Espanya en recaptació.

Per a  més informació i fotos en alta, cliqueu aquí.