A Dinàmic Comunicació disposem d’un equip multidisciplinar especialitzat en el disseny i maquetació de pàgines web auto-administrables. El CMS que utilitzem per fer les web auto-administrables és WordPress, el líder mundial.

L’avantatge que tenim al treballar amb aquest sistema és la possibilitat de poder fer qualsevol web a mida de les necessitat que ens plantegi el client i poder-les millorar i adaptar-les a les noves tendències que es puguin presentar, tal com és el cas de les web Responsive (webs adaptables a tauletes i mòbils), que són “lo más de lo más” per Google i sinó “no molas” (i si Google diu “A”, tothom a fer “A”).

Algunes de les webs realitzades són:

programacio-fem-websPer altra banda, i gràcies a aquest fantàstic , fabulós i superlatiu equip que tenim i que pots veure’ns a “nosaltres” (si no ens ho diem nosaltres qui ens ho dirà? Jejeje) també realitzem app per a Android i iOS, com la apps realitzada recentment dels cines FULL (SmartFULL – elsmillorscines.com/smartfull), pensada per la comoditat de l’espectador dels Cines FULL en la que pot informar d’alguna incidència a la sala, vestíbul i servei sense haver de moure’s i en el que un encarregat respon en menys de 2 minuts.

Altres punts forts del nostre equip de programadors i dissenyadors és la realització de gestors de landings, panells de control, intranets i desenvolupament a mida (per exemple: observatorio.funseam.com) entre d’altres.