SportBikeBCN pedaleja durant 24h per ajudar a la lluita contra el càncer infantil. I Dinàmic Comunicació no podia faltar a aquesta cita. Els dia 4 a partir de les 19h i fins el 5 d’abril, es faran les 24 hores cicle indoor Non Stop solidàries contra el càncer infantil.

SportBikeBCN ha organitzat les 24 hores i per participar hauràs de reservar una bicicleta, escollir l’hora/es que vulguis i fer una donació de 3€/hora amb targeta de dèbit/crèdit o en efectiu a la recepció de Terrassasports.

Diversos dels membres d’SportBikeBCN tenen el repte d’aconseguir mantenir-se les 24 hores pedalant sense parar.
Durant les 24 hores hauran classes de cicle indoor, DJ a la nit, monòlegs, sorteigs, etc.

La recapdació anirà destinada a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia i que té com a objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil.

La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies. Des del moment del diagnòstic s’obre un període d’incerteses i inquietuds que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat.

Trobareu més informació a la pàgina web de l’associació http://www.afanoc.org/

Acompanya’ns i ajuda’ns a aconseguir aquest repte solidari per a nosaltres i per a ells!!!

També es pot participar aportant un donatiu a AFANOC al número de compte d’SportBikeBCN: 0073 0100 53 0502062838.

 

Logos entitats participants