Fins aquest setembre l’App porta més de 8000 descàrregues entre iOS i Android amb un creixement de 75 descàrregues diàries i milers incidències ateses correctament en menys de 2 minuts.

Dinàmic Comunicació, equip de màrqueting i comunicació dels Cinemes FULL destaquen que aquests cinemes del Centre Comercial Splau (Cornellà ) van néixer amb la ferma determinació de convertir-se en “els millors cinemes”. Any a any han anat aconseguint més i més fites , des néixer amb tots els projectors 4k Digitals fins a ser actualment la multisala amb més sales dotades de l’espectacular so DolbyAtmos de tot el món, passant per arribar habitualment a ser el cinema nº1 en espectadors del país .
Però malgrat aquesta voluntat sempre són poden succeir possibles errors, imprevistos, etc… I va ser per solucionar aquestes contrarietats de la forma més ràpida i còmoda possible per a l’espectador que Dinàmic Comunicació va crear l’aplicació “Smart FULL”.

 

L’usuari pot baixar-se l’App de forma gratuïta i notificar a través d’ella situacions com que fa fred a la sala, que hi ha enrenou a la sala, que la seva butaca fidelitat (amb motor per regular respatller i reposapeus) no funciona, que hi ha un lavabo brut o sense paper, o que hi ha massa cua a les crispetes, per posar alguns exemples de les més de 30 incidències de les quals el client pot informar.

Llums, sons i Internet de les coses perquè la incidència es resolguin el més aviat possible han estat el que han fet servir el nostre equip de desenvolupadors .

Jaume Quer, CEO de Dinàmic Comunicació i desenvolupador de l’app, ens destaca que ” l’interessant comença quan la notificació arriba al panell de control instal·lat a taquilla per a permetre al personal del cinema gestionar les incidències. Es tracta d’un sistema intel·ligent que analitza la importància de cada cas en funció de diferents paràmetres com poden ser el temps transcorregut, el tipus d’incidència, quanta gent n’informa des del mateix espai, etc… D’aquesta forma és capaç d’analitzar la urgència amb què ha d’informar ja sigui a través d’emissions sonores, mitjançant la intensitat i colors de les bombetes “intel·ligents” – de l’anomenat Internet de les coses: multicolor i dotades de wifi a comunicació constant amb el sistema -i finalment, si la situació requereix actuació d’urgència o la solució es demora en excés, amb avís als mòbils directes dels responsables de sala”. L’aplicació està concebuda per millorar l’atenció d’aquell client que es troba en aquest moment dins de les instal·lacions del cinema i tingui una necessitat. És important dedicar els recursos a resoldre inconvenients reals i intentar evitar actuacions sobre incidències que no responen a un problema real. Per a això l’aplicació és capaç d’informar al personal sobre la posició (per GPS) quan s’ha realitzat cada petició. Així mateix, es manté un historial d’actuacions des de cada un dels mòbils de manera que s’obté la “reputació” del dispositiu des del qual s’ha realitzat la petició d’ajuda.

L’ús de mòbils en una sala de cinema.

Cal destacar especialment el disseny de l’App ja que s’han realitzat multitud de proves per aconseguir la combinació d’elements i colors perquè el reflex il·lumini el mínim possible. Cal tenir en compte que s’usarà en un entorn (una sala a les fosques) on la contaminació lumínica pot resultar molt molesta per a la resta dels espectadors. Així mateix, la comunicació de l’App s’ha acompanyat d’una campanya pedagògica sobre “com usar el mòbil en una sala de cinema” amb una sèrie de normes i consells per no molestar els usuaris del voltant i aconseguir la màxima immersió en l’acció sense interferències. Amb l’objectiu d’aconseguir que tot client tingui coneixement de l’App, a més de la seva difusió en pantalla abans de cada passi, s’han instal·lat plaques informatives dotades de xips NFC davant de tots els WC i davant de totes les sales. El NFC és una tecnologia molt implantada a Europa (i evidentment als EUA) que permet, acostant un mòbil Android al sensor, que es mostri la informació sobre l’App i els links per descarregar l’aplicació des de Google Play o App Store.