Destápate, el microsite d’Acció psoriasi de l’estiu, celebra el seu cinquè aniversari amb magnificència i ho fa estrenant web.

La nova web dedicada esclusivament al concurs Destápate que Acció psoriasi celebra anualment, té un disseny senzill, on les imatges són les protagonistes del portal. Aquesta nova web busca una navegació àgil i un accés ràpid i directe als continguts tot això pensant per adaptar-se als diferents dispositius mòbils.

Què podem trobar a la nova web?

  • Com participar: En aquest apartat hem volgut deixar clares les normes del concurs, les bases legals, preguntes freqüents i per descomptat hem dedicat un apartat especial a valor professionals que formen el jurat que decidirà quina foto o fotos seran les guanyadores.
  • Bloc: el dia a dia és el més important en els temps que corren així que per elo hem creat una secció on tots els usuaris poden estar al cas de les novedasdes.
  • Edicions anteriors: Per si algú vol tornar a veure la seva foto o consultar persona o persones que van ser els guanyadors d’altres edicions hem creat un apartat amb subdivisions per organitzar millor cada ediión segons l’any en què es va fer.
  • Videos: Per a tots aquells que prefereixin enviar vídeo en lloc de foto hem creat una secció on poder visualitzar-los.
  • Fotos destápate 2016: om no podia ser d’altra manera l’edició actual compta amb un apartat propi, però a més hem volgut destacar totes aquestes fotos dels usuaris col·locant la galeria a la home, així des del minut 1 totes aquelles persones que visitin el web , poden mirar, votar i compartir la foto que desitgin.