Els Cines FULLHD gràcies a la seva innovació continuada ha inventat el nou concepte “La millor oferta cinematogràfica possible” per a superar els seus dos grans èxits, un per cada any de vida, del mil·lió d’espectadors i beneficis – el primer any -, i convertir-se en el cinema amb més sales de l’estat Espanyol obtenint de retruc el segon lloc al rànking de vendes nacional.

El concepte es basa en una idea simple: que tothom, però tothom de veritat, trobi un motiu (una pel·lícula, un tipus de cinema, una tarifa reduïda, un format, un idioma…) per venir als Cines FULLHD. O fins i tot que s’hi planti amb la seguretat que alguna cosa interessant trobarà.

Amb aquest objectiu el cinema ofereix dilluns de repesca (joies ja emeses que has de veure als FULLHD sí o sí), els dimarts V.O.S. (per disfrutar de les interpretacions originals), els dimecres i dijous dies fidelitat (a un preu imbatible) i les matinals infantils (on es troben fins a 12 títols infantils per a no fallar venint amb els més petits). A això hi podem afegir la Sala 28 experimental: una sala on es proven les últimes tecnologies per valorar-ne la seva rendibilitat i durabilitat. El resultat és que l’espectador pot veure la projecció del futur en aquesta sala, independentment de si aquell model de projector, butaca, so, etc… acabarà triomfant comercialment.

 

Teniem un plà

Això que sembla tant fàcil d’explicar és extremadament complex de comunicar en el seu conjunt. És fins i tot trivial comunicar cada acció per separat : que fem V.O.S. (i així es va fer al seu moment), que a les matinals només has de dur els petits de casa i encertes segur, etc… Però el conjunt ha estat una acció combinada en diferents fronts:

  • Acords amb institucions i empreses que tenen el target específic per a crear accions conjuntes (cinèfils, infantils, estrangers…).
  • Campanyes de descomptes amb el missatge adequat.
  • La Web del futur als Cines FULLHD, El Punt Vallès i El Punt Ribera.
  • Comunicació online: banners/slides a la web, secció nova, copy per a espais aliens/acords) accions a espais socials propis/aliens, email marketing, …
  • Nota de premsa i seguiment d’entrevistes i reportatges.

El risc de confusió i de provocar sentiments negatius si algú no entenia el plantejament o s’equivocava de dia o es quedava sense una pel·lícula era alt. Aquí va ser crucial per minimitzar el risc que la web fos molt fàcil de fer servir i molt didàctica: havia d’esdevenir gairebé un assessor que contestés a “què m’agradarà?”. I s’ha aconseguit.

Resultats

Resultats com la repercussió mediàtica o altres KPIs han estat mesurats i són molt satisfactoris.
Però el millor resultat són els comentaris que ens fan arribar els clients del Cine per tots els mitjans i el to d’entusiasme emprat al fer-los: els ha agradat, han entès el concepte i hi participen activament. Especialment contents estem del fet que el risc s’ha superat i no hi ha hagut cap confusió per part dels clients.