Un dels clients que han pujat al carro de Dinàmic Comunicació en el darrer any ha estat AcciónPsoriasis. Acció Psoriasi és una associació sense ànim de lucre, nascuda a Barcelona, integrada per afectats de psoriasi, artritis psoriàsica i familiars. Els seus principals objectius són facilitar informació i donar suport als afectats per millorar la seva qualitat de vida. Tenen desenes de milers de socis i és increïble el nombre de campanyes, webs, accions de carrer, tríptics arreu, etc… que generen. Un equip super dinàmic i amb el que és un plaer treballar.

Atesa la nostra experiència en Joomla i altres Sistemes CMS com WordPress (són 13 anys ja des del primer Mambo Open Source que vàrem muntar) ens han demanat suport per a la gestió de les seves planes web i microsites (unes 6 o 7) i celebrem ja un any de col·laboració.

 

Tipus d’accions executades

Sempre presumim de clients però és que realment és per fer-ho: cada cas ens endinsa en noves accions que ens permeten desplegar tot el nostre potencial. En aquests cas :

  • Remodelació de les seccions de documentació i descàrregues pujant totes les seves publicacions a ISSUU i integrant a la web les “llibreries” i “publicacions” del propi ISSUU (especialment la revista).
  • El conegut avís de Google de que penalitzaria al seu rànquing de resultats de cerca aquelles planes no responsive. Així que vàrem refer tota l’estructura de la web per a que fos responsive i vàrem aprofitar per fer una neteja de cara ajustant espais i actualitzant la tipografia sense alterar l’essència del disseny de la web.
  • Un suport integral per a la web i el seu dia a dia i assessorament en qualsevol aspecte que pugui sorgir (formació Joomla o WordPress, email màrqueting, components de Joomla, posicionament, etc…). Un contacte molt intensiu que ha fet que la relació entre les empreses sigui habitual i molt enriquidora… a més d’agradable 🙂 És un plaer treballar amb equips tant dinàmics i amb tantes idees que sempre duen a terme.
  • I finalment, però no menys important, un manteniment tècnic dels CMS: tenir al dia la plana, atendre a les “queixes de Googol”, actualitzar components, augmentar seguretat, instalar Firewall, etc… Una tasca que avui dia és imprescindible per a qualsevol CMS.

Ara que gairebé farem un any ens desitgem una llarga relació i que seguim fent coses tant interessants junts.