Amb motiu del 80 aniversari de la marca i l’estrena de logo, hem dissenyat una web totalment nova amb un aspecte molt més fresc i actual d’acord amb la seva nova imatge .
Ens hem desfet de l’antic i apagat per desenvolupar una web alegre i acolorida on cada element està degudament col·locat i destacat.

Per descomptat un dels aspectes més important d’avui dia és que tota web pugui ser vista des de qualsevol dispositiu, per això l’hem fet “responsive” , és a dir que no hi ha cap problema en veure-la sigui el dispositiu que sigui, mòbil, tablet, portàtil o ordinador.

COMPANYIA

Fora els interminables paràgrafs de text corregut que són impossibles de llegir!. Amb aquesta premissa hem preferit crear imatges o diagrames informatius que permeten a l’usuari obtenir informació molt més ràpid i de forma més directa.

CMO

Uquifa és una companyia de primera elecció en API i intermedis avançats. Poden oferir R + D i fabricació de cGMP a través de dos continents (Amèrica i Europa). Les instal·lacions de Uquifa aprovades per la FDA, amb més de 500 treballadors tècnics qualificats, el que els permet estar a l’avantguarda tecnològica de la indústria de les ciències dinàmiques. Hem destacat els principals serveis valent-nos dels colors de la nova corporativa que fa que sigui més visible.

PRODUCTES

Per poder ordenar i classificar la immensitat de productes per tipus, fases de producció, etc. hem optat per crear un apartat de fitxes de producte diferenciant per colors segons el tipus al qual pertanyen. Així es classifiquen visualment de manera ràpida i en també posseeix un motor de cerca.

Pots veure tota la feina que hem realitzat visitant directament la web a través d’ aquest link , trobaràs un web en diferents idiomes, amb imatges creades en exclusiva per a ells, elements gràfics i moltes més coses.