El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de treure nou álbum i ho presentarà aquest dimecres 27 de novembre a partir de les 21.30h a la Sala Apolo de Barcelona, dintre de les sessions Canibal Sound System. El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de gravar el vídeoclip del primer single “Give me all” (“Dóna-m’ho tot”), cançó principal del nou àlbum al qual posa títol, amb aires de vintage i soul. ShiBa va a per totes, ho vol tot i ben gran, per això ha comptat amb una producció espectacular plena de color i ritme i un missatge optimista, al costat de vuit ballarins.

 

Dani Pannullo i Javier Gesto director i realitzador respectivament de primera categoria han estat els resposables del vídeoclip. El rodatge va tenir lloc a finals de setembre de 2013 a Madrid al costat de la Dani Pannullo Dance Company.

ShiBa prepara la gira de llençament amb un show espectacular en directa amb una banda de set músics, amb secció de vent inclosa (Urban Roots) amb l’objectiu d’abastir escenaris grans i conquerir un públic de totes les edats, gràcies als seus temes de reggae, ska, rocksteady i pinzellades de soul.

Més info a universocanibal.com

 Dinamic Comunicació col·labora amb Caníbal Sound System oferint visibilitat a tots els seus espectacles i concerts, que realitza tots els dimecres de l’any a la Sala Apolo de l’avinguda Paral·lel de Barcelona.