El Festival de Cinema Fantosfreak de Cerdanyola inicia el compte enrera per a la seva 14a edició. La ciutat vallesenca obre el Parc del Turonet de manera gratuïta perquè els ciutadans puguin gaudir d’una important representació del cinema més freak, fantastic i de terror de tot el món.

Enguany, del 15 al 19 de juliol, els films més transgressors estaran representants en el festival que, sota la direcció de l’equip de Rafa Dengrà, director de la productora SoulPsychoKiller, ha posicionat Cerdanyola i Fantosfreak com la cita més esperada de tots els amants del cinema en curt d’autor freak i fantàstic. 

En edicions anteriors s’han projectat molts dels curts que han participat o han estat guardonats en diferents festivals nacionals i internacionals com ara el Festival de Cinema de Sitges, la Setmana Fantàstica de Sant Sebastià, Neuchâtel International Fantastic Film Festival de Suïssa, el FrightFest de Londres, el Fantastic Fest d’Austin (EUA) o Fantasporto escenari d’exhibició fantàstica a Portugal.
 
Alguns exemples de projeccions que després van tenir ampli ressò internacional són:
 
    •    “La Ruta Natural”, millor curt del Festival de Sundance a l’any 2006.
    •    “Lo siento, te quiero”, guanyador del Fantastic Fest d’Austic, Texas, l’any 2010.
    •    “7.35 de la mañana”, finalista als Oscar® de l’Acadèmia de Hollywood, 2004.
    •    “BirdBoy”, premi Goya al millor curt en l’edició de 2012.
    •    “Porque hay cosas que nunca se olvidan”, el curt que més premis ha guanyat a la història dels festivals de curtmetratges.
 

Us recordem que la roda de premsa de presentació tindrà lloc a l’ FNAC El Triangle el Dimarts 9 de juliol (11:30h). La roda de premsa serà conduïda per Rafa Dengrà, director de Fantosfreak.

 

I no us perdeu el vídeo de presentació del Fantosfreak d’enguany:

 

Dinàmic Comunicació porta la comunicació i la gestió de patrocinis del festival Fantosfreak