Els Cinemes Full HD i Dinamic Comunicació hem obtingut el Premi Proyecta de Màrketing (ESCAC) a la Millor Estratègia d’Exhibició. Competia en la mateixa categoria amb els Cines Ciutat de Palma de Mallorca, Cinesa i els Cines Kinépolis Madrid. Som co-guanyadors per ésser l’empresa que gestiona de forma íntegra l’estratègia i execució de màrketing i comunicació, tant “off” com “on-line”, dels Cines. Els premis es van lliurar aquest 25 de juny en el transcurs d’una gala que es va fer a la Fábrica Moritz de Barcelona.

 

És pràcticament un doble premi ja que recentment, a més del Proyecta com a reconeixement dels professionals del sector cinematogràfic, també hem estat reconeguts pel públic ja que els Cinemes FULLHD s’han convertit en els primers de Catalunya i segons d’Espanya en quan a recaptació i els primers absoluts en quan a ocupació per butaca. Tot de resultats i bones notícies que ens fan una increïble i indescriptible il·lusió.

No podem negar que ens ho passem MOLT (i molt) bé amb el projecte i que sense el gran equip de professionals del Cinemes FULLHD res de tot això seria possible. Especial menció mereix la direcció personalitzada d’en Pere Sallent, que ens deixa treballar amb molt llibertat i confiança.

La primera edició dels Premis Proyecta

Els Premis Proyecta de Màrqueting Cinematogràfic neixen amb la voluntat de reconèixer i premiar els professionals del sector cinematogràfic (productors, distribuïdors, exhibidors, etc.) que han desenvolupat accions i estratègies que contribueixen a millorar la competitivitat i rendibilitat i, també, la qualitat del cinema al país.

A l’equip de Dinamic no ens volem oblidar de felicitar i agraïr molt sincerament a l’organització dels premis per la seva concepcció i posada en marxa en un moment en que justament necessitem aquestes iniciatives i generar moviment en el sector.