Tanquem un any amb molta activitat amb els nostres amics d’Acción Psoriasis, l’Associació espanyola de pacients i familiars de psoriasi i artritis psoriàsica. La 2a Associació de Psoriasi a nivell mundial en qualsevol idioma. Lloable la seva tasca de difusió, suport, estudis, divulgació, etc… per a la millora de la qualitat de vida dels pacients de psoriasi. Per això orgullosos d’ajudar en la consecució dels seus objectius.

La nostra tasca principal es resumeix a donar suport i desenvolupar gran part dels projectes amb el departament de comunicació, en tot allò que a digital es refereix. Es tracta d’un d’aquests exemples que ens encanten ja que aportem a múltiples àrees i per tant coneixem perfectament el 360è de les seves actuacions. Això ens permet involucrar-nos profundament i ser proactius a la proposta de solucions, millores i nous projectes.

accion3

Entre moltes altres coses treballem amb ells en el control, innovació i desenvolupament de:

  • Allotjament, securització i manteniment tècnic dels Sites i accions múltiples que componen l’ecosistema de divulgació d’informació útil per a pacients. Més de 20 webs i plataformes. Des de la seva web principal fins a projectes com Declárate, passant per Libera Tu Piel, Claro, Psoriasis Minoritarias, VivoMiPiel, etc…
  • Ajuda en la publicació de continguts a les webs com la seva web principal, TractamentsPsoriasi, Nuestrapsoriasis, etc. i demés plataformes.
  • Gestió dels continguts multimèdia que regularment generen al Canal de Youtube, al Podcast Acció Psoriasi o als Cicles de Debats, Tallers i Conferències que realitzen.
  • Estratègia i gestió d’Ads en diferents plataformes per aconseguir arribar al nombre més gran de persones amb afectació de Psoriasi.
  • Administració i gestió de les BBDD, destacant l’Email Màrqueting, amb uns 20.000 subscriptors als quals, regularment, se’ls informa de l’activitat, convoca estudis, etc… Evidentment, una de les metes és arribar cada cop a més i més gent amb diferents estratègies.
  • Col·laboració gairebé diària amb, i de vegades coordinació dels, equip de disseny, community manager, gestió de projectes, direcció general i equip de comunicació.
accion2

Ja són 8 anys treballant amb l’equip i per això ens alegrem, felicitem i desitgem que en gaudim molts més. Gràcies per deixar-nos formar part d’un equip tan actiu, compromès i talentós, i uns objectius que ens permeten dedicar part de les nostres vides a un propòsit vital que va més enllà del purament professional.

Somnis que estimem així al teu projecte? Volem ser el teu super-partner: involucrem-nos, treballem, coneguem-nos cada dia més i més… i fem créixer la teva empresa perquè sigui allò que estàs somiant.

Pots visitar la web de la Asociación de Pacientes y Familiares de Psoriasis y Artritis Psoriásica