A Dinàmic Comunicació hem donat un pas més en el nostre creixement continu i hem pres la decisió d’incorporar a dos estudiants en pràctiques a la nostra agència per donar suport a l’àmplia varietat de projectes que tenim entre mans. Es tracta de la Nuria González, estudiant de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques, i el Marc Cerrudo, periodista llicenciat que actualment està cursant un màster en Comunicació en Conflictes Armats, Pau i Moviments Socials.

Després d’un any a Arquitectura que no va acabar de convèncer-la, la Nuria va decidir encaminar els seus estudis cap a l’àmbit comunicatiu y no se’n penedeix. Des del primer moment va quedar fascinada per tot allò relacionat amb la publicitat i les relaciones públiques, amb especial predilecció pels Social Media. A Dinàmic Comunicació vol tenir la seva primera presa de contacte amb aquest món i, sobretot, aprendre a la vegada que aporta la seva creativitat als nostres projectes. Gran aficionada a l’esport –va practicar durant sis anys el waterpolo-, a la Nuria li encanta viatjar i el seu somni és visitar en un futur Tailàndia i Austràlia.

Per la seva part, el Marc és un apassionat de l’escriptura amb experiència a mitjans de comunicació com Serielizados, el diari Gara o Goal. Com a periodista, el Marc segueix molt de prop l’actualitat i està molt interessat el món 3.0, el que ens serà de gran ajuda en el dia a dia de Dinàmic Comunicació. Després d’un any viatjant per llocs com India, Nepal o Islàndia i viure una temporada a Londres, en Marc torna a casa i comença una nova etapa amb nosaltres.

Estem segurs que tant la Nuria com el Marc ens aportaran un to fresc i jove que serà de molt valor a l’hora de donar recolzament als projectes en que ens trobem immersos en aquests moments. Benvinguts a Dinàmic Comunicació, Nuria i Marc!